Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi hitel

THM: 12,9%

MKB Bank Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel

Kizárólag szabadfelhasználásra igényelhető

Ingatlanfedezet nélkül

Legfontosabb jellemzők

Kondíciók
Hitelösszeg: 500.000 Ft - 7.000.000 Ft
Futamidő: 12 – 84 hónap
Éves kamat fix: 11,99%*. THM: 12,9%
Minimum nettó 350.000 Ft rendszeres jövedelem esetén
Kondíciók
Hitelösszeg: 500.000 Ft - 7.000.000 Ft
Kondíciók
Futamidő: 12 – 84 hónap
Kondíciók
Éves kamat fix: 11,99%*. THM: 12,9%
Minimum nettó 350.000 Ft rendszeres jövedelem esetén
 • Hitelkiváltás céljára nem igényelhető
 • A törlesztés kényelmesen csoportos beszedési megbízással, vagy állandó átutalási megbízással történik.

Az MNB Összehasonlító oldalán minden Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt nyújtó bank ajánlatát megtekintheti.

Igénylés feltételei

Ki veheti igénybe?

25 és 60 év közötti magyar állampolgárságú, állandó magyarországi, bejelentett lakcímmel rendelkező cselekvőképes, természetes személy.

Egyéb feltételek:

Munkaviszony

 • Alkalmazott esetén:
  • Határozatlan időre szóló munkaviszony, amely minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony a jelenlegi munkahelyén, vagy 6 hónapos munkaviszony a jelenlegi és az előző munkahelyen együttesen, legfeljebb 30 nap megszakítással úgy, hogy a jelenlegi munkahelyén, mely legalább 6 hónapja működik, legalább 3 hónapja dolgozik, és nem áll próbaidő alatt.
 • Vállalkozó esetén minimum 1 éves (teljes lezárt év) vállalkozói múlt
 • Nyugdíjasok esetén: nincs szükség munkaviszonyra

Jövedelem

 • Kizárólag magyarországi munkáltató által utalt,
 • Egy munkahelyről érkező, egy önállóan elfogadható jövedelem,
 • Nem készpénzben kapott jövedelem.
 • Minimum nettó 350.000 Ft havi rendszeres jövedelem
  amely után az előírt közterhek megfizetésre kerültek.
 • Őstermelői jövedelem nem fogadható el.

Fizetési számlamúlt

 • Minimum 3 hónapos, saját névre szóló, forint fizetési számlakivonattal igazolható fizetési számlamúlt, bármely hazai pénzintézetnél, melyeken beazonosítható* 3 havi jövedelem jóváírás látható

Telefon

 • Az igénylő rendelkezik nyilvános vezetékes telefonnal vagy mobil telefonnal (saját névre vagy címre szóló)
  • legalább egy hónapja élő vezetékes lakóhelyi telefonnal, vagy előfizetéses mobiltelefon -, vagy céges mobiltelefon, vagy
  • legalább 1 éve meglévő, feltöltőkártyás mobiltelefon, vagy
  • szolgáltatóval szóban kötött szerződéses mobil telefon is elfogadható

KHR lista

 • Az igénylő nem szerepelhet a negatív KHR listán (a rosszul fizető adósokra vonatkozó listán), és a Banknál meglévő hitelein sem lehet fizetési elmaradása

Társigénylő

 • Társigénylő nem vonható be az igénylésbe

Hiteligénylés folyamata

1. Kérj visszahívást

2. Szakértőnk visszahív

3. Személyes ügyintézés

4. Hitelösszeg folyósítás

A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az igénylés feltétele, hogy ne szerepeljen a negatív KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradása.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Tudnivalók

Hitel folyósítása

A folyósítás az igénylés befogadását, ill. az igénylési dokumentumok hiánytalan beérkezését követő 3. munkanapon történik.

Hitel előtörlesztése

Előtörlesztési igényét írásban kell jeleznie az MKB Bank felé.

További részleteket a Termékismertetőben és a mindenkor hatályos Hirdetményben talál.

Kapcsolódó szolgáltatások

Személyi kölcsönökhöz kapcsolódó hitelfedezeti biztosítás

Hitelfedezeti biztosítási szolgáltatást is igényelhet a személyi kölcsöne mellé.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM meghatározására forintban teljesített fizetések figyelembevételével került sor. A szerződésben rögzített THM mértéke függ a jóváhagyott hitel futamidejétől és a konstrukció díjaitól.

Reprezentatív példa

Konstrukció Hitelösszeg Futamidő Éves kamat Kamat típusa Havi törlesztő részlet Teljes visszafizetendő összeg A hitel teljes díja THM
Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel 3 000 000 Ft 60 hó 11,99% fix 67 656 Ft 4 059 360 Ft 1 059 360 Ft 12,9%
Konstrukció
Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel
Hitelösszeg
3 000 000 Ft
Futamidő
60 hó
Éves kamat
11,99%
Kamat típusa
fix
Havi törlesztő részlet
67 656 Ft
Teljes visszafizetendő összeg
4 059 360 Ft
A hitel teljes díja
1 059 360 Ft
THM
12,9%

A THM meghatározása során az MKB Belépő J számlacsomag 0 Ft havi számlavezetési díjjal került figyelembevételre.

* Az éves kamat mértéke a kölcsön futamidejéhez tartozó, az igénylés befogadását megelőző hónap utolsó munkanapja előtti 15. napon érvényes BIRS értékének 10 százalékponttal növelt mértékét nem haladhatja meg.

A tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. További információk megtalálhatóak a hatályos MKB Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelre vonatkozó hirdetményekben, amelyek elérhetők a www.mkb.hu honlapon és bármely MKB bankfiókban. A Bank a Kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.

Figyelmébe ajánljuk a MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi iránymutatásait , amelyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.

Az igényléshez szükséges dokumentumok