Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

MKB Személyi Kölcsön
Midi és Midi Plus konstrukcióval

Midi konstrukció THM: 17,5%

Midi Plus konstrukció THM: 14,0%

Midi és Midi Plus Konstrukciók

Midi Konstrukció előnyei

 • Nem szükséges MKB Bank fizetési számlával rendelkeznie vagy nyitnia
 • Éves Kamat: fix 15,99%
 • THM: 17,5%
 • Hitelösszeg: 500.000 Ft és 7.000.000 Ft között
 • Futamidő: 12 és 84 hónap között
 • A törlesztés módját Ön választhatja meg: állandó átutalási megbízás, csoportos beszedési megbízás vagy postai csekk.

Ha megnézné az összes személyi kölcsön konstrukciónkat, vagy kalkulálna, kattintson ide

Midi Plus Konstrukció előnyei

 • Már meglévő MKB Bank fizetési számlával rendelkező ügyfeleink, továbbá a hiteligényléskor MKB Bank fizetési számlát nyitó és jövedelmük ezen számlára történő átutalását vállaló ügyfelek jogosultak a kedvezőbb kamatozású konstrukcióra.
 • Éves Kamat: fix 12,99%
 • THM: 14,0%
 • Hitelösszeg: 500.000 Ft és 7.000.000 Ft között
 • Futamidő: 12 és 84 hónap között
 • A törlesztés módját Ön választhatja meg: állandó átutalási megbízás vagy csoportos beszedési megbízás.

Midi Plus konstrukció feltételei:

 • a Banknál vezetett vagy a kölcsönszerződés megkötésével egyidejűleg nyitott lakossági forint fizetési számla (ideértve a befektetési kártyát),
 • rendszeres havi jövedelem érkeztetése a fizetési számlára a teljes futamidő alatt,
 • a kölcsön törlesztése a fizetési számláról indított állandó átutalás vagy csoportos beszedési megbízás útján a teljes futamidő alatt

Ha megnézné az összes személyi kölcsön konstrukciónkat, vagy kalkulálna, kattintson ide

A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az igénylés feltétele, hogy ne szerepeljen a negatív KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradása.

Az igénylés feltételei

Ne szerepeljen - a rosszul fizető adósokra vonatkozó - negatív KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás.

Az igényléshez szükséges dokumentumok

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM meghatározására forintban teljesített fizetések figyelembevételével került sor. A szerződésben rögzített THM mértéke függ a jóváhagyott hitel futamidejétől és a konstrukció díjaitól.

A Midi Plus konstrukció THM értékének meghatározása során az MKB Belépő H számlacsomag 0 Ft havi számlavezetési díjjal került figyelembe vételre. Az MKB Belépő H számlacsomag számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben az ügyfél:

 • a Banknál jelzáloghitelt, áruhitelt vagy személyi kölcsönt igényel,
 • a forint fizetési számlát a felvett hitel mellé nyitja,
 • a hitel törlesztése erről a számláról történik,
 • elektronikus fizetési számlakivonatot kér.

A további részleteket a Bank lakossági forint számlavezetési hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,00%.).

A pontos törlesztőrészletet a Bank az igénylés jóváhagyásának napján határozza meg. A törlesztőrészlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően változhat, amelynek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Reprezentatív példák

Konstrukció Hitelösszeg Futamidő Éves kamat Kamat típusa Havi törlesztő részlet Teljes visszafizetendő összeg A hitel teljes díja THM
Midi 3 000 000 Ft 60 hó 15,99% fix 74 287 Ft 4 457 220 Ft 1 457 220 Ft 17,5%
MidiPlus 3 000 000 Ft 60 hó 12,99% fix 69 280 Ft 4 156 800 Ft 1 156 800 Ft 14,0%
Konstrukció
Midi
Hitelösszeg
3 000 000 Ft
Futamidő
60 hó
Éves kamat
15,99%
Kamat típusa
fix
Havi törlesztő részlet
74 287 Ft
Teljes visszafizetendő összeg
4 457 220 Ft
A hitel teljes díja
1 457 220 Ft
THM
17,5%
Konstrukció
MidiPlus
Hitelösszeg
3 000 000 Ft
Futamidő
60 hó
Éves kamat
12,99%
Kamat típusa
fix
Havi törlesztő részlet
69 280 Ft
Teljes visszafizetendő összeg
4 156 800 Ft
A hitel teljes díja
1 156 800 Ft
THM
14,0%

A tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. További információk megtalálhatóak a hatályos MKB Személyi Kölcsönre vonatkozó hirdetményekben, amelyek elérhetők a www.mkb.hu honlapon és bármely MKB bankfiókban. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.

Figyelmébe ajánljuk a MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi iránymutatásait , amelyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.