Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

MKB Személyi Kölcsön
Extra és Extra Plus konstrukcióval

Extra konstrukció THM: 9,5%

Extra Plus konstrukció THM: 8,4%

Extra és Extra Plus Konstrukciók

Extra konstrukció előnyei

 • Nem szükséges MKB Bank fizetési számlát nyitni
 • Éves Kamat: fix 8,99%
 • THM: 9,5%
 • Hitelösszeg: 500.000 Ft és 10.000.000 Ft között
 • Futamidő: 12 és 84 hónap között
 • A törlesztés módját Ön választhatja meg: állandó átutalási megbízás, csoportos beszedési megbízás vagy postai csekk.

Ha megnézné az összes személyi kölcsön konstrukciónkat, vagy kalkulálna, kattintson ide

Extra Plus konstrukció előnyei

 • Már meglévő MKB Bank fizetési számlával rendelkező ügyfeleink, továbbá a hiteligényléskor MKB Bank fizetési számlát nyitó és jövedelmük ezen számlára történő átutalását vállaló ügyfelek jogosultak a kedvezőbb kamatozású konstrukcióra.
 • Éves Kamat: fix 7,99%
 • THM: 8,4%
 • Hitelösszeg: 500.000 Ft és 10.000.000 Ft között
 • Futamidő: 12 és 84 hónap között
 • A törlesztés módját Ön választhatja meg: állandó átutalási megbízással, csoportos beszedési megbízással vagy postai csekken.

Extra Plus konstrukció feltételei:

 • a Banknál vezetett vagy a kölcsönszerződés megkötésével egyidejűleg nyitott lakossági forint fizetési számla (ideértve a befektetési kártyát),
 • rendszeres havi jövedelem érkeztetése a fizetési számlára a teljes futamidő alatt,
 • a kölcsön törlesztése a fizetési számláról indított állandó átutalás vagy csoportos beszedési megbízás útján a teljes futamidő alatt.

Ha megnézné az összes személyi kölcsön konstrukciónkat, vagy kalkulálna, kattintson ide

A "Visszahívást szeretnék" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Az igénylés feltétele, hogy ne szerepeljen a negatív KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradása.

Az igénylés feltételei

Ne szerepeljen -  a rosszul fizető adósokra vonatkozó - negatív KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás.

Az igényléshez szükséges dokumentumok

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM meghatározására forintban teljesített fizetések figyelembevételével került sor. A szerződésben rögzített THM mértéke függ a jóváhagyott hitel futamidejétől és a konstrukció díjaitól.

Az Extra Plus konstrukció THM értékének meghatározása során az MKB Belépő H számlacsomag 0 Ft havi számlavezetési díjjal került figyelembe vételre. Az MKB Belépő H számlacsomag számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben az ügyfél:

 • a Banknál jelzáloghitelt, áruhitelt vagy személyi kölcsönt igényel,
 • a forint fizetési számlát a felvett hitel mellé nyitja,
 • a hitel törlesztése erről a számláról történik,
 • elektronikus fizetési számlakivonatot kér.

A további részleteket a Bank lakossági forint számlavezetési hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,00%.).

A pontos törlesztőrészletet a Bank az igénylés jóváhagyásának napján határozza meg. A törlesztőrészlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően változhat, amelynek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Reprezentatív példák

Konstrukció Hitelösszeg Futamidő Éves kamat Kamat típusa Havi törlesztő részlet Teljes visszafizetendő összeg A hitel teljes díja THM
Extra 3 000 000 Ft 60 hó 8,99% fix 62 923 Ft 3 775 380 Ft 775 380 Ft 9,5%
ExtraPlus 3 000 000 Ft 60 hó 7,99% fix 61 392 Ft 3 683 520 Ft 683 520 Ft 8,4%
Konstrukció
Extra
Hitelösszeg
3 000 000 Ft
Futamidő
60 hó
Éves kamat
8,99%
Kamat típusa
fix
Havi törlesztő részlet
62 923 Ft
Teljes visszafizetendő összeg
3 775 380 Ft
A hitel teljes díja
775 380 Ft
THM
9,5%
Konstrukció
ExtraPlus
Hitelösszeg
3 000 000 Ft
Futamidő
60 hó
Éves kamat
7,99%
Kamat típusa
fix
Havi törlesztő részlet
61 392 Ft
Teljes visszafizetendő összeg
3 683 520 Ft
A hitel teljes díja
683 520 Ft
THM
8,4%

A tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. További információk megtalálhatóak a hatályos MKB Személyi Kölcsönre vonatkozó hirdetményekben, amelyek elérhetők a www.mkb.hu honlapon és bármely MKB bankfiókban. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.

Figyelmébe ajánljuk a MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi iránymutatásait , amelyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.