Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

GO! Platinum Hitelkártya

Legyen részese a prémium élményeknek

Érdekel, visszahívást kérek

Prémium szolgáltatások

MastercardAirportLounge.jpg

Díjmentes exkluzív várók

Korlátlanul használhatja a budapesti repülőtér Mastercard® váróját, valamint a bécsi repülőtér SKY Lounge és VIENNA Lounge váróit.

  • A kártyatulajdonosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
  • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára 5000 Ft/fő.

Mastercard® Fast Track

Elegendő kártyáját felmutatnia, és sorban állás nélkül juthat át a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a biztonsági ellenőrzéshez.

  • A kártyatulajdonosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
  • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára a helyszíni automatából váltható jegy.
AirportGyorsítóSáv.jpg
go_platinum_pressread_szolgaltatas.png

PressReader alkalmazás

Több, mint 7000 prémium online és offline magazinhoz és újsághoz férhet hozzá, bárhol és bármikor.

  • A regisztrációhoz szükséges linket a banknál megadott e-mail címére juttatjuk el.

Utasbiztosítás

Hitelkártyájához a Prémium 50 külföldi útra szóló baleset-, poggyász- és utasbiztosítás jár, hogy a pénze mellett Ön is biztonságban legyen!

  • GO! Platinum hitelkártyája mellé éves díj ellenében, kiegészítő Családi utasbiztosítást is köthet.
go_platinum_utasbiztositas_szolgaltatas.png

Online vásárlási biztosítás

Olyan elektronikai vagy háztartási termékre érvényes, amit a regisztrált GO! Platinum Hitelkártyával online vásárolt bármelyik Európai Unióban (valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban) bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba.

Az Online vásárlási biztosítási csomag háromféle védelmet nyújt.

Kiterjesztett garancia*

A GO!Platinum bankkártyájával online megvásárolt háztartási vagy elektronikai készülékek (pl. okostelefonok vagy laptopok) meghibásodására szóló min. 2 éves gyári jótállást további egy évvel meghosszabbítjuk. A kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető, összesen 175.000 Ft összeghatárig.

Legjobb ár garancia*

Amennyiben a termék megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron megtalálod egy másik webáruházban, a két ár közötti különbözetet maximum 700.000 HUF értékben visszatérítjük (a termék minimális ára: 17.500 Ft, minimális árkülönbség: 17.500 HUF).

Termékbiztosítás*

A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700.000 Ft összeghatárig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

*Látogasson el a www.mastercard.hu/biztositas oldalra, és kattintson az "Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálok" gombra!
Az ajánlatra a biztosítás Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak. A feltételek tartalmazzák a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről a www.mastercard.hu/biztositas oldalon talál.

Érdekli a GO! Platinum Hitelkártya?

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Időpontot foglalok

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Ha most igényel GO! Platinum Hitelkártyát1, akkor:

Go_Premium_440x286_3.png

1% visszatérítést minden vásárlás és csoportos beszedés után1

Minden külföldi és hazai vásárlása – ideértve az internetes vásárlásokat is – után 1%-ot takaríthat meg, melyet az MKB Bank kedvezményként visszatérít önnek. Sőt, közüzemi számláit a hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízáson keresztül, és a teljesült összegek után 1%-ot visszatérítünk!

3% visszatérítést egy kedvezménykategóriában1

Azon vásárlási tranzakciókra, ahol az ügyfél adott hónapban a lent felsorolt kedvezménykategóriák* közül a hitelkártyával a legmagasabb költést végzi, az elköltött összeg 2%-át az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%-át, a fenti két kedvezmény esetén összesen max. 5.000 Ft/hó összeget térít vissza a Bank.

Go_Premium_440x286_2.png

Kedvezmény kategóriák

Szórakozás

Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek

Tömegközlekedés

Autóbérlés, vonatjegy, tömegközlekedés, taxik

Benzinkút

Benzinkutak

Elektronikai áruházak

Elektronikai áruházak

Ruházat

Ruházati üzletek, sportruházat, cipőboltok

Nyaralás

Repülőjegy, hotelek, utazási irodák

Drogériák

Drogériák, parfümériák

Lakberendezés

Lakberendezési áruházak, bútorboltok

Barkács, kert

Barkácsáruházak, kertészetek

*Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MKB Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért. A kedvezményekre vonatkozó részletes szabályozás a Kedvezményszabályzat első oldalán olvasható.

GO! Platinum Hitelkártya jellemzők

Jóljáró csomagban még jobban megéri!2

Kedvezményes hitelkártya számlavezetési díj

A Jóljáró GO! Platinum hitelkártya számlavezetési díja az első 6 hónapban 0 Ft, azt követően 5.000 Ft havonta.

Jóljáró kedvezmény személyi kölcsön és/vagy jelzáloghitel igénylése esetén

Személyi kölcsön igénylése esetén az első havi törlesztő részlet visszatérítésre kerül a hitelkártyára. Jelzálog hitel igénylése esetén az értékbecslési és a közjegyzői okiratba foglalás díja visszatérítésre kerül a hitelkártyakeretre.

Érdekli a GO! Platinum Hitelkártya?

Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb kapcsolatfelvételi lehetőséget.

THM: 35,06% - 44,89%

Az itt közzétett THM 1.000.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 28,80%. A kamat típusa rögzített (a Bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 1 000 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljeshiteldíj-mutató: 44,89%. Törlesztőrészletek összege: 103 442 Ft, a hitel teljes díja: 241 300 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 1 241 300 Ft.

12021.01.01-től megkötött szerződések esetén:minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás, valamint csoportos beszedési megbízás után az összeg 1%-nak egészértékét. Ezen felül azon vásárlási tranzakciókra, ahol az ügyfél adott hónapban a lent felsorolt kedvezmény kategóriák közül a hitelkártyával a legtöbb vásárlási tranzakciót végzi, az elköltött összege +2%-nak egészértékét, (az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%), havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.

Minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 1%-ának egészértékét minden hónap utolsó napjáig bocsátja rendelkezésre. A kedvezmény kategóriáknak megfelelő +2%-os kedvezményt, a Bank a vásárlás hónapját követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelszámlán.

Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MKB Bank az alábbi MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében biztosítja:
- Szórakozás:
5192, 5942 7829, 7832, 5441, 5811, 5812, 5813, 5814, 7933 7922, 7996, 7999
- Tömegközlekedés:
4011, 4112, 4131, 4411, 4457, 4789 4111, 4121
- Benzinkút:
5172, 5541, 5542, 5983, 9759
- Elektronikai áruházak:
5732, 5734, 5045
- Ruházat:
5651, 5691, 5641, 5621, 5699, 5611, 5199, 5137, 5131, 5661, 5139, 5655, 5941,5631,5948
- Nyaralás:
4511, 3501-3999, 3000-3350, 7011, 7012, 7033, 4722, 5962, 7512, 7519
- Drogériák:
5977
- Lakberendezés:
5712, 5719, 5021, 5722 5713, 5714
- Barkács, kert:
5200, 5085 5261, 0780

2Jelzálog hitel mellé igényelt Jóljáró GO vagy GO! Platinum hitelkártya esetén:
2021. január 14. után befogadott, 5 millió forintot meghaladó jelzálog hitel vagy Minősített fogyasztóbarát lakáshitel igénylés mellé nyitott Jóljáró Go hitelkártya esetén a díjvisszatérítés a mindenkor hatályos Lakosság / Díjhirdetmény lakossági ügyfelek részére - lakossági jelzáloghitelek és KAMAT- ÉS DÍJHIRDETMÉNY LAKOSSÁGI ÜGYFELEK RÉSZÉRE – MINŐSÍTETT FOGYASZTÓBARÁT LAKÁSHITEL hirdetményben foglaltak alapján történik. A Bank a kedvezményt az ügyfél Jóljáró Go! hitelkártya számlájára téríti vissza.Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van. 2021. április 1-je után befogadott jelzálog hitel igénylések esetén, a kedvezmény igénybe vehető MKB Bank által már kibocsátott hitelkárkátya Jóljáró csomagba történő bevonása esetén is.

Személyi kölcsön mellé igényelt Jóljáró GO vagy GO! Platinum hitelkártya esetén:
2021. február 1. után azon ügyfél esetén, aki a személyi kölcsön igényléssel egyidejűleg Jóljáró csomagban új GO hitelkártyát igényel és a személyi kölcsön összege folyósításra, a hitelkártya kibocsátásra kerül, a Bank a személyi kölcsön első havi törlesztőrészletével megegyező összegű kedvezményt térít vissza a Hirdetmény lakossági ügyfelek részére kamat és igénylési feltételekről - Személyi Kölcsön termékcsalád és a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel Hirdetményben foglaltak alapján. Az 1. pontban található kedvezménnyel nem összevonható.

Az MKB Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért.

A kedvezményekre vonatkozó további részletes szabályozás a Kedvezményszabályzat első oldalán olvasható.

Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van.

Az MKB Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel, vagy kedvezményt nyújthat, amelyekről a tranzakciót megelőzően kötelesek a Kártyabirtokost tájékoztatni.


Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény, a Hitelkártya kedvezményszabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya általános szerződési feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza.