Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

VÁSÁRLÁSI SZOKÁSAIHOZ IGAZODÓ KEDVEZMÉNYEK

Go! Hitelkártya

Kérjen visszahívást
Fizess Apple Payjel

Go! Hitelkártya

Ha most igényel Go! Hitelkártyát1, akkor

 • Minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás, valamint csoportos beszedési megbízás után az összeg 1%-nak egészértékét 1
 • Ezen felül azon vásárlási tranzakciókra, ahol az adott hónapban a lent felsorolt kedvezmény kategóriák közül a hitelkártyával a legtöbb vásárlási tranzakciót végzi, az elköltött összege +2%-nak egészértékét, (az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%)1

Kedvezmény kategóriák:

Szórakozás Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Tömegközlekedés Autóbérlés, vonatjegy, tömegközlekedés, taxik
Benzinkút Benzinkutak
Elektronikai áruházak Elektronikai áruházak
Ruházat Ruházati üzletek, sportruházat, cipőboltok
Nyaralás Repülőjegy, hotelek, utazási irodák
Drogériák Drogériák, parfümériák
Lakberendezés Lakberendezési áruházak, bútorboltok
Barkács, kert Barkácsáruházak, kertészetek
Szórakozás
Tömegközlekedés
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Autóbérlés, vonatjegy, tömegközlekedés, taxik
Szórakozás
Benzinkút
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Benzinkutak
Szórakozás
Elektronikai áruházak
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Elektronikai áruházak
Szórakozás
Ruházat
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Ruházati üzletek, sportruházat, cipőboltok
Szórakozás
Nyaralás
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Repülőjegy, hotelek, utazási irodák
Szórakozás
Drogériák
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Drogériák, parfümériák
Szórakozás
Lakberendezés
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Lakberendezési áruházak, bútorboltok
Szórakozás
Barkács, kert
Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodák, koncertjegyek
Barkácsáruházak, kertészetek

Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MKB Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért. A kedvezményekre vonatkozó részletes szabályozás a Kedvezményszabályzat első oldalán olvasható.

Igényelje Jóljáró csomagban!

A Jóljáró GO hitelkártya számlavezetési díja az első 6 hónapban 0 Ft, azt követően 500 Ft havonta.

Jóljáró kedvezmény
személyi kölcsön,
jelzáloghitel igénylés esetén3

Személyi kölcsön igénylése esetén az első havi törlesztő részlet visszatérítésre kerül a hitelkártya. Jelzálog hitel igénylése esetén az értékbecslési és a közjegyzői okiratba foglalás díja visszatérítésre kerül a hitelkártyakeretre.

5000 Ft visszatérítés3
GO hitelkártyával lehetséges!

Használja hitelkártyáját legalább öt alkalommal, összesen legalább 50.000 Ft értékben és 5.000 Ft visszatérítésben részesítjük.

Mobilfizetés3

Ha további öt alkalommal mobilfizetéssel használja digitalizált hitelkártyáját szintén 5.000 Ft visszatérítésben részesítjük, így összesen 10.000 Ft kedvezményt térít vissza a Bank.

A 2021. január 1. után kötött GO vagy Jóljáró GO hitelkártya szerződések esetén érvényes a főkártyabirtokos tranzakcióira, amelyeket az aktiválást követő két teljes hónapon belül teljesít sikeres belföldi vagy külföldi vásárlással, ideértve az online költést is.

Hogyan tudom igénybe venni?

Hasznos tudnivalók

Hol ad kedvezményt a GO! Hitelkártya?

Minden olyan fizetés esetén, ahol Mastercard bankkártyát elfogadnak. Vásárolhat élelmiszert, ruhát, cipőt, könyvet, tanszert, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, fizethet vele szolgáltatásokat.

Hol lehet hitelkártyával fizetni?

Mastercard Standard hitelkártyájával belföldön és külföldön minden olyan elfogadóhelyen fizethet és pénzkiadó automatánál készpénzhez juthat, ahol a Mastercard embléma látható. Ez a hitelkártya alkalmas internetes vásárlásra is. A bankkártyás vásárlások mind Magyarországon, mind külföldön díjmentesek!4

Milyen összegű hitelkeretet ad ez a hitelkártya?

Mastercard Standard kártyája akár 3 000 000 Ft-os hitelkeretet nyújthat Önnek. Társkártyát is igényelhet Főkártyája mellé (maximum 3 darabot), így az egész család ugyanazt a hitelkeretet használhatja.

Mennyi készpénzt lehet felvenni ezzel a hitelkártyával?

Természetesen a vásárlások mellett kártyájával készpénzt is felvehet hitelkerete 60%-áig. A felvett összeg után a tranzakció napjától számított hitelkamatot kell fizetni.

Segíthetünk?

Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Kérjen visszahívást!

Részletek

Keressen bankfiókot!

Részletek

Go! Hitelkártya jellemzők

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat!  A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelezően kitöltendő mezők.

A 2020.03.18-ig megkötött hitelkártya-szerződések alapján kibocsátott GO! Hitelkártyára vonatkozó, illetve fizetési moratóriummal kapcsolatos információért keresse az MKB Bank weboldalát az mkb.hu címen vagy hívja a TeleBankot a 06 80 350 350-es számon, továbbá tájékozódhat a hatályos hitelkártya hirdetményben.

THM: 19,58% - 44,89%

Az itt közzétett THM 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 33,49%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljeshiteldíj-mutató: 41,97%. Törlesztőrészletek összege: 38 344 Ft, a hitel teljes díja: 85 129 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 460 129 Ft.

12021.01.01-től megkötött szerződések esetén:minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás, valamint csoportos beszedési megbízás után az összeg 1%-nak egészértékét. Ezen felül azon vásárlási tranzakciókra, ahol az ügyfél adott hónapban a lent felsorolt kedvezmény kategóriák közül a hitelkártyával a legtöbb vásárlási tranzakciót végzi, az elköltött összege +2%-nak egészértékét, (az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%), havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.

Minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 1%-ának egészértékét minden hónap utolsó napjáig bocsátja rendelkezésre. A kedvezmény kategóriáknak megfelelő +2%-os kedvezményt, a Bank a vásárlás hónapját követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelszámlán.

Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MKB Bank az alábbi MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében biztosítja:
- Szórakozás: 5192, 5942 7829, 7832, 5441, 5811, 5812, 5813, 5814, 7933 7922, 7996, 7999
- Tömegközlekedés: 4011, 4112, 4131, 4411, 4457, 4789 4111, 4121
- Benzinkút: 5172, 5541, 5542, 5983, 9759
- Elektronikai áruházak: 5732, 5734, 5045
- Ruházat: 5651, 5691, 5641, 5621, 5699, 5611, 5199, 5137, 5131, 5661, 5139, 5655, 5941,5631,5948
- Nyaralás: 4511, 3501-3999, 3000-3350, 7011, 7012, 7033, 4722, 5962, 7512, 7519
- Drogériák: 5977
- Lakberendezés: 5712, 5719, 5021, 5722 5713, 5714
- Barkács, kert: 5200, 5085 5261, 0780

2 A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. A 45 / 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve a 45 / 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.
A 2020.08.31-ig igényelt szerződésekre vonatkozóan a kamatmentes periódus 45 nap, 2020.09.01-től igényelt szerződések esetén 53 nap.

 • GO hitelkártya és Jóljáró GO hitelkártya igénylés esetén (kivéve 5MFt-ot meghaladó jelzálog hitel szerződés; és Minősített fogyasztóbarát lakáshitel mellé kötött Jóljáró szerződés és személyi kölcsön igényléssel egyidejűleg Jóljáró csomagban új GO hitelkártya):
  Az a Főkártyabirtokos, aki 2021. január 01. után köt GO vagy Jóljáró GO hitelkártyaszerződést (kivéve GO Platinum hitelkártya, 5MFt-ot meghaladó jelzálog hitel szerződés; és Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel mellé kötött Jóljáró szerződés és személyi kölcsön igényléssel egyidejűleg Jóljáró csomagban új GO hitelkártya és az MKB BANK NYRT - PARTNERPROGRAM KIEMELT PARTNER keretében igényelt GO hitelkártyák és Jóljáró GO hitelkártya) és GO hitelkártyjával annak az aktiválását követő két teljes hónapon belül legalább öt sikeres belföldi, külföldi vásárlást (online is) végez összesen legalább 50.000 Ft értékben, a Bank 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján.
  Ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya aktiválását követő két teljes hónapon belül legalább öt sikeres belföldi, külföldi vásárlást végez , digitalizálthitelkártyával (további részletek Hirdetmény „ MKB Mobilfizetés ” és „Apple Pay szolgáltatás”), a Bank további 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján.

  Két feltétel teljesítésére együttesen is van lehetőség. (Pl.: 5 sikeres vásárlási tranzakció Mobilfizetéssel, digitalizált hitelkártyával (MKB Mobilfizetés és Apple Pay szolgáltatás) legalább 50.000 Ft összértékben) ez esetben 10.000 Ft kedveményt térít vissza a Bank. Ezt az összeget a Bank az egyes feltételek teljesítését követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelkártya számlán.

  A jelen promócióba nem számítanak bele a kártyahasználati darabszámba és összegbe azok a kártyahasználatok, amelyek a Kedvezmény szabályzatban a GO hitelkártyára vonatkozó visszatérítésből kizárt MCC kóddal rendelkező kereskedőkénél végzett tranzakciókhoz kapcsolódónak.

  2-es, 3-as, 4-es pontban meghatározott kedvezménnyel nem vonható össze!
  Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van. Promócióban való részvételre és a feltételek teljesítésére a hitelkártya szerződéskötést követő 6 hónap belül van lehetőség.
  A promócióban mindenki részt vesz, aki a fenti feltételeknek megfelel.

  A kártyák kedvezményeinek további feltételeit a Kedvezmény szabályzat tartalmazza, amely az MKB Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.mkb.hu) található meg.

  A kedvezményekre vonatkozó részletes szabályozás a Kedvezményszabályzat első oldalán olvasható.
 • Jelzálog hitel mellé igényelt Jóljáró GO hitelkártya esetén:
  2021. január 14. után befogadott, 5 millió forintot meghaladó jelzálog hitel vagy Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel igénylés mellé nyitott Jóljáró Go hitelkártya esetén a díjvisszatérítés a mindenkor hatályos Lakosság / Díjhirdetmény lakossági ügyfelek részére - lakossági jelzáloghitelek és KAMAT- ÉS DÍJHIRDETMÉNY LAKOSSÁGI ÜGYFELEK RÉSZÉRE – MINŐSÍTETT FOGYASZTÓBARÁT LAKÁSHITEL hirdetményben foglaltak alapján történik. A Bank a kedvezményt az ügyfél Jóljáró Go! hitelkártya számlájára téríti vissza. Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van. 2021. április 1-je után befogadott jelzálog hitel igénylések esetén, a kedvezmény igénybe vehető MKB Bank által már kibocsátott hitelkárkátya Jóljáró csomagba történő bevonása esetén is.
 • Személyi kölcsön mellé igényelt Jóljáró GO hitelkártya esetén:
  2021. február 1. után azon ügyfél esetén, aki a személyi kölcsön igényléssel egyidejűleg Jóljáró csomagban új GO hitelkártyát igényel és a személyi kölcsön összege folyósításra, a hitelkártya kibocsátásra kerül, a Bank a személyi kölcsön első havi törlesztőrészletével megegyező összegű kedvezményt térít vissza a Hirdetmény lakossági ügyfelek részére kamat és igénylési feltételekről - Személyi Kölcsön termékcsalád és a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel Hirdetményben foglaltak alapján. Az 1. pontban található kedvezménnyel nem összevonható.

Az MKB Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért.

A kedvezményekre vonatkozó további részletes szabályozás a Kedvezményszabályzat első oldalán olvasható. A jelen pont szerinti kedvezmény a GO hitelkártyához tartozó “GO! Kártya Kedvezményeken” felül kerül nyújtásra a fentebb hivatkozott 12 hónapos időszakban.

Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van.

THM: 19,58 – 44,89%

Az itt közzétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

4 Az MKB Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel, vagy kedvezményt nyújthat, amelyekről a tranzakciót megelőzően kötelesek a Kártyabirtokost tájékoztatni.


Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény, a Hitelkártya kedvezményszabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya általános szerződési feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza.