Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

HITELKÁRTYA 5.000 FT + 5.000 FT INDULÓ KEDVEZMÉNNYEL?

MKB BANK hitelkártyával LEHETSÉGES!

Igényelje most!

Classic Hitelkártya

Mitől egyedi a Classic Hitelkártya?

 • 1 % pénzvisszatérítés minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás, valamint csoportos beszedési megbízás után1
 • 5.000 Ft + 5.000 Ft induló kedvezmény 2
 • 10 % vételár kedvezmény a Media Markt üzleteiben 3
 • Újra igénybe vehető Részletformáló szolgáltatás 4
 • 53 napos kamatmentes periódus 6

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

A hitelkártya nem csak egy vészhelyzetre félretett tartalék. Használja a betéti kártyája és készpénz helyett, hogy kihozza belőle a maximumot. Nézzük, hogyan kaphatja meg az 5.000 Ft + 5.000 Ft induló kedvezményt2:


Hogyan is működik az 53 napos kamatmentes periódus? 5

A havi költéseiről minden hónap végén számlakivonatban értesítjük, amelyet adott hónap 23-ig szükséges visszafizetni, annak érdekében, hogy kamatmentes maradjon a költése. A visszafizetést megtehető az MKB Bank fiókjaiban, vagy postai csekkes befizetéssel vagy banki átutalással is. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján - hónap első napján - hajt végre, ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.


Hol lehet Classic Hitelkártyát igényelni és mik a feltételek?

A Classic Hitelkártya kizárólag Media Markt üzletben igényelhető fő-és társkártyaként is.
Hitelkártya igénylése esetén a hitelbírálat eredményét akár 30 percen belül megtudhatja. (A hitelbírálati követelmények betartása érdekében az igénylés jóváhagyásának ideje bizonyos esetekben ettől eltérhet). A jóváhagyást követően a helyszínen már azonnal lehetősége nyílik a hitelkeret használatára.
Media Markt áruházak listája

Igazítsa igényeihez Classic Hitelkártyáját

 • Meglévő hitelkártyájához lehetősége van Társhitelkártyát igényelni, mellyel biztosíthatja családtagjai, rokonai számára, hogy az Ön hitelkerete terhére vásárolhassanak, ugyanazokkal a kedvezményekkel, amelyeket a főkártya birtokos számára biztosítunk.
 • MKB Internetbank (korábban BB) – egyszerű, Önnek! Használja az Internetbankot, hogy bármikor, egyszerűen és gyorsan ellenőrizhesse Classic Hitelkártyájának egyenlegét, limitet állíthat be, megtekintheti, letöltheti vagy akár ki is nyomtathatja Hitelkártyája kivonatát.
 • Bővített MKB SMS Info szolgáltatásunkkal díj ellenében még biztonságosabbá teheti Fő- és Társhitelkártyái használatát, ha kártyás tranzakcióiról rövid szöveges üzenetben (SMS) kap értesítést. Sőt, akár egyetlen SMS elküldésével Ön bármikor felfüggesztheti és újra aktiválhatja kártyáját. A szolgáltatás igénylésével automatikusan minden hónapban SMS-t kap a visszafizetendő összegről és a fizetési határidőről is.
 • Részletformáló szolgáltatás4 segítségével a hitelkártya tartozás visszafizetése kiszámítható: egyenlő havi összegek, fix futamidőre!
  • Vásárolja meg szerződött partnereinknél a kiválasztott terméket azonnal a hitelkártya segítségével, és fizesse vissza a tartozást havi egyenlő összegekben, fix futamidő alatt.
  • Meglévő hitelkártyájával későbbi vásárlásaikor is, mindössze pár perces ügyintézéssel, újabb hitelbírálat nélkül vehető igénybe a részletformáló szolgáltatás.
 • Hitelfedezeti Biztosítás Szolgáltatás Plusz7, mely nem csak halál, illetve balesetből eredő végleges, 50%-ot meghaladó rokkantság esetén, de tartós munkanélküliség valamint keresőképtelenség esetén is megtérítheti Ön helyett a teljes fennálló hiteltartozását.

A 2020.03.18-ig megkötött hitelkártya-szerződések alapján kibocsátott Classic Hitelkártyára vonatkozó, illetve fizetési moratóriummal kapcsolatos információért keresse az MKB Bank weboldalát a www.mkb.hu/moratorium címen vagy hívja a TeleBankot a 06-80-350-350-es számon, továbbá tájékozódhat a hatályos hitelkártya hirdetményben.

THM: 44,89%

Az itt közzétett THM 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

A hitelkártya első éves kártyadíja 0 Ft, a második évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a második évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 15. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.

Első vásárlási tranzakciós kártya esetén, vagyis akkor, ha a kártya igénylésével együtt Részletformáló szolgáltatás keretében termék vásárlása történik:
0% THM-nél magasabb konstrukciók esetén futamidőtől függetlenül: A hitelkártya első éves kártyadíja 0 Ft, a második évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a második évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja első alkalommal az igénylés helyszínén végzett első vásárlási tranzakció napját követő 15. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 38,17%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljeshiteldíj-mutató: 44,89%. Törlesztőrészletek összege: 38 791 Ft, a hitel teljes díja: 90 494 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 465 494 Ft.

1 Minden Media Markt áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlás esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét, havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank.

2 Azon ügyfél, aki 2022. április 1. után köt Classic Hitelkártya szerződést és Classic Hitelkártyájával annak az aktiválását követő két teljes hónapon belül legalább öt sikeres belföldi, külföldi vásárlást (online is) végez összesen legalább 50.000 Ft értékben, a Bank 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Ha a kártyabirtokos a hitelkártya aktiválását követő két teljes hónapon belül legalább öt sikeres belföldi, külföldi vásárlást végez, digitalizált hitelkártyával (további részletek a Hitelkártya Hirdetmény MKB Mobilfizetés és „Apple Pay szolgáltatás”-t szabályozó részeiben), a Bank további 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Két feltétel teljesítésére együttesen is van lehetőség. (Pl.: 5 sikeres vásárlási tranzakció Mobilfizetéssel, digitalizált hitelkártyával (MKB Mobilfizetés és Apple Pay szolgáltatás) legalább 50.000 Ft összértékben) ez esetben 10.000 Ft kedvezményt térít vissza a Bank. Ezt az összeget a Bank az összes feltétel teljesítését követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelkártya számlán. A jelen promócióba nem számítanak bele a kártyahasználati darabszámba és összegbe azok a kártyahasználatok, amelyek a Kedvezmény szabályzatban a Classic Hitelkártyára vonatkozó visszatérítésből kizárt MCC kóddal rendelkező kereskedőkénél végzett tranzakciókhoz kapcsolódónak. Promócióban való részvételre és a feltételek teljesítésére a hitelkártya szerződéskötést követő 6 hónap belül van lehetőség. Az akció keretében a tranzakciók közé nem számítjuk be a kártya igénylésével együtt történt első vásárlási tranzakció, illetve a további Részletformáló szolgáltatás formájában felhasznált összegeket. A promócióban mindenki részt vesz, aki a fenti feltételeknek megfelel. A kedvezmény juttatója az MKB Bank Nyrt.

A Media Markt üzleteinek a hitelügyintéző pultnál elhelyezett POS terminálon kifizetett vásárlások esetén lehetősége van 10% vételár kedvezmény biztosítására. A vételár kedvezmény a fizetendő összegből kerül levonásra, további információkat a Media Markt üzleteiben vagy a TeleBankon (06 80 350 350) kaphat. Az ajánlat webáruházi vásárlás, megrendelés esetén, valamint ajándékkártya, szolgáltatás és az aktuális szórólapban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes és más akciókkal, Részletformáló Szolgáltatás igénybevételével nem összevonható.

4 A Részletformáló szolgáltatás igénybevételének nincs külön díja. A Bank a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben meghatározott ügyleti kamatot számolja fel: A szolgáltatás igénybe vétele egyik esetben sem érinti az előző, illetve a következő hónapban végzett vásárlási tranzakciók kamatmentességét. Az Ügyfél által kérelmezett, és Bank által részére engedélyezett Részletformáló kondícióit a hitelszámla-kivonaton keresztül igazolja vissza. A Részletformáló havi egyenlő összegű törlesztőrészletének, valamint a hitelkártya kártyás egyenlege után fizetendő minimum visszafizetendő összegnek együtt, a hitelkártya fizetési határidejéig kell a hitelkártyaszámlára beérkeznie. A Bank a Részletformáló aktuális tőketartozása után esedékes kamatot havonta számítja fel, a hitelkártya fizetési határidejének utolsó napján. Az így felszámított kamat azonnal csökkenti a hitelkártya teljes felhasználható egyenlegét. A Részletformálót a Főkártya-birtokos jogosult bármikor megszüntetni bankfiókban vagy TeleBankon keresztül. A megszüntetéssel a Részletformáló még hátralévő része visszakerül a kártyás egyenlegbe. Emellett a Főkártya-birtokos minden hónap 1-étől a soron következő fizetési határidőig jelezheti, hogy a Részletformálót részben vagy teljesen szeretné előtörleszteni. A hitelkártya-szerződés megszűnésekor a még élő (le nem járt, és így teljes vissza nem fizetett) Részletformálók automatikusan megszűnnek és visszakerülnek a kártyás egyenlegbe. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó további részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek valamint a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya-hirdetménye tartalmazza.

5 A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 61 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Minimum visszafizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor fennálló tartozás 5%-a.

A szolgáltatás díját a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény, a Hitelkártya kedvezményszabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza.

A Media Markt Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 144. – 150.) az MKB Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.) függő ügynöke.