2015-02-05
Tájékoztatás karbantartás miatti bankkártya szolgáltatásban várható leállásról

Rendszerkarbantartás miatt az alábbi időpontokban várhatóan 15 percre nem vehetők igénybe a bankkártya és hitelkártya műveletek.

2015-01-31
Hirdetmény módosított üzletszabályzatok hatálybalépéséről

Az MKB Bank Zrt. értesíti Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2015. február 1-én hatályba lép a Bank két módosított Üzletszabályzata. A két módosuló üzletszabályzat: 1. A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Üzletszabályzat, és a 2. Hitelműveletek végzéséről szóló Üzletszabályzat A módosított üzletszabályzatok teljes terjedelmű szövege a Bank honlapján (www.mkb.hu) érhető el a Közlemények/Üzletszabályzatok cím alatt, továbbá az Üzletszabályzatok kihelyezésre kerülnek a Bank valamennyi fiókjában is.
 

2015-02-26

Egy kis béke. Ugyan a görögöknél még csak most kezdődik a házon belüli birkózás, hogy a Trojkának átadott tervezetet a hazai törvényhozás is elfogadja, de ezek most már csak utórezgéseknek tűnnek. Európa és Amerika egyaránt stagnálást mutat(ott), de Ázsiában voltak események. Folytatja száguldását a Nikkei és a hosszabb szünet után újranyitó sanghaji piac is meglódult. Tegnap ugyan éppen emelkedett az olaj ára, miután a szaúdi olajminiszter a kereslet emelkedését vélte látni, de talán a Merrill adatai érdekesebbek e témában: szerintük a kitermelés jelenleg is napi 1,4 millió hordóval haladja meg a globális keresletet, miközben az olajraktárak lassan megtelnek.

RészletekTovábbi elemzések