2015-02-05
Tájékoztatás karbantartás miatti bankkártya szolgáltatásban várható leállásról

Rendszerkarbantartás miatt az alábbi időpontokban várhatóan 15 percre nem vehetők igénybe a bankkártya és hitelkártya műveletek.

2015-01-31
Hirdetmény módosított üzletszabályzatok hatálybalépéséről

Az MKB Bank Zrt. értesíti Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2015. február 1-én hatályba lép a Bank két módosított Üzletszabályzata. A két módosuló üzletszabályzat: 1. A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Üzletszabályzat, és a 2. Hitelműveletek végzéséről szóló Üzletszabályzat A módosított üzletszabályzatok teljes terjedelmű szövege a Bank honlapján (www.mkb.hu) érhető el a Közlemények/Üzletszabályzatok cím alatt, továbbá az Üzletszabályzatok kihelyezésre kerülnek a Bank valamennyi fiókjában is.
 

2015-02-27

QE trading. Legalább is van, ahol. Amerika már második napja zár nullában és ma reggel Ázsia sem hasított, de Európa a tegnapi stagnálásból végül egy újabb tekintélyes emelkedő napot produkált. A ma reggel viszont megint álmosan indul. Ami igazán mozgatta a kedélyeket, az a látványosan előkapott EKB QE trading. Így újabb hozammélypontra hullt az európai kötvénypiac, ami aztán az eurón is gyengített egy nagyot. Mindez valamelyest az olaj árát is megmozgatta, méghozzá lefelé. Jól indikálja a hangulatot a Coca-Cola 8,5 Mrd eurós kötvénykibocsátása. Ennél nagyobb volument még nem láttunk amerikai cégtől euróban. Összességében tehát megy tovább az emelkedés, európai felülteljesítéssel. Amíg le nem oltják a villanyt. Csak hónapok/évek kérdése már.

RészletekTovábbi elemzések