2016-08-22
Tájékoztató

Kedves Ügyfelünk! Értesítjük, hogy a Türr István utcai bankfiókunkban, Duna Pláza bankfiókunkban, és a Váci bankfiókunkban a pénzkiadó automata (ATM) használatára nem lesz mód. További információk kattintás után elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

2016-08-17
MNB − Értékpapír egyenleg online lekérdezése

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB)honlapján elérhető értékpapírszámla egyenleg lekérdező rendszer segítségével Önnek lehetősége van az MKB Banknál lévő értékpapír- és ügyfélszámla állománya elektronikus lekérdezésére.
 

2016-08-29

Kissé héja hangvételt megütve elmondta, hogy az elmúlt hónapok makro adatai alapján indokoltabbá vált egy újabb kamatemelés. Hozzátette, bár az amerikai gazdaság stabilan növekszik, a munkaerőpiac folyamatosan bővül, a kilátások bizonytalansága megnehezíti a kamatpálya becslését. A beszédet követően a dollár árfolyama lefelé vette az irányt, ma 1,12 körül mozog az euróval szemben. A vezető tőzsdeindexek vegyesen zártak nap végén: Az S&P és a Dow Jones kissé esett, míg a Nasdaq nőtt. A szektorbontást tekintve az egészségügy és az IT-szektor nőtt, a lemaradók pedig a közmű és a telekommunikációs szektor volt. A kötvénypiacok is felfelé vették az irányt pénteken, a hozamokat tekintve további növekedést várunk a következő napokban. A kamatvárakozásokat majd a pénteki hivatalos munkaerő-piaci statisztika erősítheti tovább, a szeptember 21-i kamatdöntő ülésig dollárerősödésre számítunk.

RészletekTovábbi elemzések