2016-07-25
MKB Bank Zrt.Pályázati felhívás Ingatlanszakértői tevékenység tárgyában

Az ajánlatkérő üzleti tevékenységéhez kapcsolódóan ingatlanok hitelbírálathoz szükséges forgalmi értékének a meghatározása, javaslattétel a hitelbiztosítéki értékre, a jogszabályokban - 25/1997. (VIII.1.) PM valamint 54/1997. (VIII.1.) FM rendeletben - előírt szempontok, továbbá a Magyar Ingatlanszövetség Etikai Szabályzata, az RICS Red Book és az EVS rendelkezéseinek figyelembevételével. A pályázati felhívásra érkezett anyagok vizsgálatát követően a nyertes cégek részére az ajánlatkérő szerződéstervezetet és pénzügyi ajánlatot ad ki.

2016-07-20
Különlegesnek számító érdekeltségi rendszert vezet be az MKB Bank

Budapest, 2016. július 20. - Innovatív, a nemzetközi gyakorlatban is elterjedt érdekeltségi rendszert vezet be az MKB Bank. A hosszú távú dolgozói elkötelezettséget serkentő munkavállalói résztulajdonosi program (mrp) keretében a hitelintézet mrp szervezete 15 százalékos tulajdonrészt szerzett a bankban.
 

2016-07-22

Csökkenéssel zártak a vezető amerikai részvényindexek, a befektetők a Fed közelgő kamatdöntő ülése előtt már inkább kivárnak. Az elmúlt napokban, a kedvező makrogazdasági adatoknak köszönhetően, erősödtek az idei kamatemeléssel kapcsolatos piaci várakozások. Az olajárak tegnap látott 2%-os csökkenése is rányomta a bélyeget a hangulatra, csak az egészségügyi és a közszolgáltatók részvényei tudtak emelkedni. Tegnap a jen erősödésnek indult, miután a japán jegybankelnök egy, mint utólag kiderült, június közepén rögzített - BBC interjúban kizárta a helikopterpénz (közvetlen pénznyújtás a lakosságnak) alkalmazásának lehetőségét. Az ázsiai tőzsdék is a piros tartományban mozognak ma reggel. Ma a feldolgozóipari BMI adatokat érdemes figyelni az eurózónában és a tengerentúlon is.

RészletekTovábbi elemzések