Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

GYORSAN PÉNZRE LENNE SZÜKSÉGE?

HITELKÁRTYÁVAL IS LEHETSÉGES!

Igényelje a Telehitelt bírálat nélkül, 1 napon belüli utalással!

Visszahívás kérése

TeleHitel

Ne várjon holnapig, érje el célját azonnal, és fizessen részletekben később!


A TeleHitel1 lehetővé teszi, hogy hitelkártyája keretének terhére, extra költségek nélkül jusson készpénzhez, csupán egy telefonhívással.

Azonnali igényléshez hívja a 06 80 350 350 telefonszámot!

Azonnali igényléshez hívja a 06 80 350 350 telefonszámot!

A TeleHitel előnyei:

  • Egyszerűen, telefonon, hitelbírálat nélkül igényelhető.
  • Ön határozza meg a futamidőt és ezzel a havi törlesztőrészlet mértékét is.
  • Az összeget az Ön által megadott bármilyen fizetési számlára kiutaljuk.*
  • A tranzakció vásárlásnak minősül, így nem kell plusz költségeket fizetnie.
  • Az összeget 1 napon belül1 folyósítjuk.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívás kérése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelezően kitöltendő mezők.


Részletformáló THM: 34,89%3
Hitelkártya THM: 28,2-63,8%

Az itt közzétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb THM-t eredményez.

1 A 1 nap alatt 1 banki munkanapot értünk. A „TeleHitel” a hitelkártyához kapcsolódó, kizárólag telefonon keresztül elérhető, kiegészítő szolgáltatás, amely a Főkártya birtokosnak nyújt lehetőséget arra, hogy kifejezett kérelmére, a fel nem használt hitelkeretének egészét vagy egy részét egy összegben, egy, az általa telefon keresztül megadott, a saját nevére szóló bankszámlaszámra az adott napon 20.00 óráig berögzített kérések esetén a Bank kifolyósítsa az adatok rögzítését követő 1 banki munkanapon, értéknapos művelet útján. Folyósítási célszámlaként bármilyen, az ügyfél saját nevére szóló bankszámlaszám megadható, kivéve MKB Bankos hitelkártya-számlaszámot. A Bank kizárja a felelősségét az Ügyfél által hibásan közölt bankszámla miatti téves folyósításból származó károk és költségek tekintetében. Az itt nem szabályozott kérdésekben változatlanul a Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek szerinti Szerződésben rögzítettek az irányadók.A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

2 „TeleHitel” szolgáltatás kizárólag a Bank Részletformáló szolgáltatásával együttesen igényelhető. A „Részletformáló Szolgáltatás” olyan - hitelkártyához kapcsolódó - kiegészítő szolgáltatás, amely alapján a fizetési hátralékkal nem rendelkező Főkártya-birtokosnak lehetősége van arra, hogy az élő hitelkártya szerződése alapján fennálló hitelkártya tartozását vagy annak egy részét több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizesse vissza. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek elválaszthatatlan részét képező mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza, amely elérhető az MKB Bank fiókjaiban, valamint a www.mkb.hu/telehitel honlapon.

„TeleHitel” és „Részletformáló Szolgáltatás” együttes ajánlata esetén, éves kamata: 29,9%*
*Bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg, és ennek megfelelően kössön szerződést az Ügyféllel történt előzetes egyeztetés alapján.

3 A feltüntetett THM a hitelkártyához kapcsolódó Részletformáló szolgáltatásra vonatkozik.

Reprezentatív példa: Részletformálóba helyezett hitelösszeg kamatának mértéke: évi 29,9% és típusa: rögzített. Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 36 hó. Teljes hiteldíj mutató: 34,89% Törlesztőrészletek összege: 16 186 Ft, a hitel teljes díja: 207 696 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 569 448 Ft.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért hívja az MKB Telebankot a 06 80 350 350-es számon.

Hasznos dokumentumok

Hiteligénylés folyamata

1. Kalkulálj online

Válaszd ki a Neked megfelelő hitelösszeget, futamidőt, törlesztő részletet.

2. Kérj visszahívást

Add meg az adataid, hogy kollégánk vissza tudjon hívni.

3. Szakértőnk visszahív

Kollégánk egyeztetés céljából visszahív és előszűrést végez annak érdekében, hogy hitelképességed megvizsgálja.

4. Személyes ügyintézés

Kollégánk segít kitölteni a hiteligényléshez szükséges dokumentumokat és elindítja az igénylést.

5. Hitelösszeg folyósítás

Ha a hiteligénylés jóváhagyásra kerül, folyósítjuk az összeget.