MKB Mosoly Személyi Kölcsön

Tudjuk a nagyobb mosoly titkát!
A forint alapú MKB Mosoly Személyi Kölcsön hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában akár autót vásárolna, elutazna családjával pihenni, berendezné új vagy meglévő lakását vagy komolyabb értékű ajándékkal kedveskedne szeretteinek vagy épp az álom esküvőjét szervezné meg, hiszen az MKB Mosoly Személyi Kölcsön bármilyen célra szabadon felhasználható.Magánhitelek

Az MKB Magánhitellel kiválthatja az MKB által korábban nyújtott ingatlanfedezetű hitelét.
 

MKB Kamatrögzítő és MKB Kamatkövető Magánhitelek

Az MKB Kamatrögzítő és MKB Kamatkövető Magánhitelek rögzített kamatozású vagy referenciakamathoz kötött árazású magánhitelek révén nyújtnak segítséget Önnek hitelkiváltási terveihez.

Folyószámlahitelek

Az MKB Folyószámlahitel segítségével átmeneti pénzügyi nehézségek esetén egyéb megtakarításaihoz nem kell hozzányúlnia, gondoskodhat állandó átutalásai mindenkori biztos teljesíthetőségéről, elkerülheti a közüzemi díjai esetleges nem teljesítését követő fáradságos ügyintézést

Személyi kölcsön

Forint alapú MKB Személyi Kölcsön termékünk hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában, akár lakáscélú finanszírozásra van szüksége, akár autót vásárolna, elutazna családjával pihenni, berendezné új vagy meglévő lakását vagy komolyabb értékű ajándékkal kedveskedne szeretteinek, hiszen az MKB Személyi Kölcsön bármilyen célra felhasználható.

MKB Keretnövelő Személyi kölcsön

A forint alapú MKB Keretnövelő Személyi Kölcsön hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában, akár az ünnepekre készülne, akár autót vásárolna, elutazna családjával pihenni, berendezné új vagy meglévő lakását vagy komolyabb értékű ajándékkal kedveskedne szeretteinek, hiszen az MKB Keretnövelő Személyi Kölcsön bármilyen célra felhasználható. Az MKB Keretnövelő Személyi kölcsön igénybevétele esetén a folyósítástól számított 3 hónapos költési időszakban az Ön forint bankszámlájára folyósított személyre szabott folyószámla-hitel áll az Ön rendelkezésére, melyet ezen időtartam alatt automatikusan, külön intézkedés nélkül - hitel teljes összegéig - igénybe vehet. A költési időszak utolsó napját követő napon a Bank megállapítja a ténylegesen igénybe kölcsön összegét és annak kamatát és csak ezt az összeget kell Önnek a 4. hónaptól törlesztenie havi egyenlő részletekben.

A MKB Keretnövelő Személyi kölcsön igénybevételével a folyósítástól számított 3. hónap végéig hitele erejéig bármilyen célját, elképzelését megvalósíthatja,nem várt kiadások esetén egyéb megtakarításaihoz nem kell hozzányúlnia,nagyobb kiadások tervezését (ünnep, utazás, komolyabb értékű ajándék) is nyugodtan megteheti,a könnyebb hozzáférést biztosítandó, bankkártyát is igényelhet,törlesztenie az első 3 hónapban nem kell és  a 4. hónaptól is csak a ténylegesen elköltött összeget és az arra számított kamatot kell havi egyenlő részletekben törlesztenie.


Betétfedezetű hitel

Bankunknál Ön forinthitelt igényelhet, ha lekötött betéteit fedezetként felajánlja. Így pénze továbbra is Önnek kamatozik, és a szükséges forintmennyiség is rendelkezésére áll. 


Betétfedezetű folyószámlahitel

Az MKB Betétfedezetű folyószámlahitel segítséget nyújt abban, hogy váratlan kiadásai fedezetéről lekötött betétje felhasználása nélkül gondoskodhasson. A lekötött betét fedezetként történő felajánlása esetén egy mindenkor rendelkezésére álló hitelt biztosítunk Önnek, melyet fordíthat átutalásra, készpénz felvételre, vásárlásra vagy csoportos beszedési megbízásainak teljesítésére.


Lombard hitel

Amennyiben megtakarításait értékpapírokba fektette, és készpénzre lenne szüksége, nem kell megválnia befektetéseitől, hiszen rugalmas és kedvező kondíciókkal Ön Lombard Hitelt igényelhet Bankunknál.
Nyugdíjpénztári kölcsön

Forint alapú MKB Nyugdíjpénztári kölcsönünk rugalmas és kedvező hitellehetőséget kínál.
Euroleasing Gyorshitel

Az MKB Euroleasing Gyorshitel Ön tulajdonában levő gépjármű fedezete mellett nyújtott szabad felhasználású hitel.

Autofinanszírozás

Az MKB Euroleasing új és használt gépjármű megvásárlásához Forint alapú hiteleket nyújt, magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt. Kölcsönfelvételkor opcionálisan választható Casco-mentes konstrukció is.