Bankunk az MKB Frissítő Extra Folyószámlahitel és az MKB Egyszerű Folyószámlahitel termékekre vonatkozó igénylések befogadását 2015. december 31-én felfüggeszti, új hitelkérelem benyújtására 2016.01.01-től nincs lehetőség.

Bankunk az MKB Frissítő Folyószámlahitelre vonatkozó igénylések befogadását 2016. december 05-én felfüggeszti, új hitelkérelem benyújtására 2016.12.05-től nincs lehetőség
A felfüggesztésig megkötött MKB Frissítő Extra Folyószámlahitel szerződések, az MKB Egyszerű Folyószámlahitel és MKB Frissítő Folyószámlahitel szerződések változatlanul hatályban maradnak. A kondíciókat a Biztosíték nélküli hiteltermékek. Kondíciós Lista tartalmazza, amely elérhető a Kondíciók. menüpontban, illetve tájékoztatást kérhet bármely bankfiókunkban, továbbá a hét minden napján 24 órában hívható TeleBankár ügyfélszolgálaton, a 06 40 333 666 telefonszámon.

Élvezze az állandó költési szabadság előnyeit, vegye igénybe az MKB Lakossági Folyószámlahitelt!

Mit ajánlunk?

  • Folyamatosan rendelkezésére álló hitelt
  • Ingyenes csoportos hitelfedezeti életbiztosítást

Milyen termékeket kínálunk?

  • MKB Lakossági Folyószámlahitel

Miért előnyös?

  • Gondoskodhat állandó átutalásai mindenkori biztos teljesíthetőségéről
  • Elkerülheti a közüzemi díjai esetleges nem teljesítését követő fáradságos ügyintézést
  • Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén egyéb megtakarításaihoz nem kell hozzányúlnia


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Tisztelt ügyfeleinket, hogy a hatályos jogszabályokra tekintettel az MKB Bank minden lakossági hiteltermék benyújtása esetén standard hitelbírálatot alkalmaz, az egyes termékek igénybe vételére vonatkozó feltételek alapján, a meghatározott dokumentáció benyújtásával.

Kérjük, hogy az egyes hiteltermékekhez kapcsolódó információkról tekintse meg a honlapunkon található részletes tájékoztatást.

 

Igényelni szeretne? Kérdése van?