MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Lombard hitel

MKB Lombard hitel

Az MKB Lombard Hitel segítségével Ön kedvező kondíciókkal juthat készpénzhez, amennyiben a Bankunk által nyújtott hitel fedezeteként értékpapírokba fektetett megtakarításait ajánlja fel.

 

Mit kínálunk?

- Akár egy napon belüli hitelfolyósítást

- Értékpapír-befektetésekre nyújtott, változatlan kamatú hitelt

Főbb előnyök

  • Nem kell megválnia befektetéseitől
  • Előtörlesztési lehetőség
  • A futamidő alatt lehetséges az óvadékban lévő értékpapírok cseréje

Az MKB Lombard hitel bármilyen célra felhasználható, legyen szó akár otthonának berendezéséről, utazásról, komolyabb fogyasztási cikk megvásárlásáról vagy családi eseményről.

A hitel összege

A hitel minimális összege 500 000 Ft, maximális összegét a felajánlott fedezet értéke határolja.

Futamideje

Minimum 2 hónap, maximum 1 év, amely idő alatt lehetséges az óvadékban lévő értékpapírok cseréje, illetve a hitel előtörlesztése is.

A felvehető hitel nagyságát az óvadékba helyezett értékpapírok napi piaci értéke határozza meg. A Lombard kölcsön fedezeteként elfogadható értékpapírokat az MKB Bank Nyrt. Értékpapírlistája tartalmazza.

Kamatozás

A Lombard hitel fix kamatozású, a kamat aktuális mértékéről fiókjainkban és portálunkon kaphat tájékoztatást. Kamatfizetés negyedévenként, a tőke törlesztése csak a hitel lejáratakor esedékes.

Amennyiben a hitel futamideje alatt az óvadékban lévő értékpapírokat értékesíteni, cserélni kívánja, megfelelő feltételek mellett ezt megteheti. Portfóliójának összetétele így a hitel futamideje alatt is rugalmasan, a piac alakulásának és az Ön igényeinek megfelelően folyamatosan változtatható.

A hitelhez kapcsolódó értékpapír piaci műveletek lebonyolításában az MKB készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Amennyiben Ön nem rendelkezik megfelelő értékpapírokkal, Bankunk hitelfedezetként elfogadja a más által óvadékba helyezett értékpapírokat is. Az óvadékba helyezett értékpapírok a hitel visszafizetését követően az óvadékból felszabadulnak. Ez a megoldás arra is lehetőséget nyújt, hogy vállalatok számára a sürgősen szükséges pénzeszközök biztosítását a tulajdonosok egy általunk kidolgozott előnyös konstrukció keretei között oldhassák meg.

THM*: 8,3%

* A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A hitel igénylése

Az igényléshez szükséges hitelkérelmi nyomtatványt bármely MKB bankfiókban rendelkezésére bocsátjuk, illetve letöltheti a Kapcsolódó anyagok menüpontból.

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ iránymutatásait, melyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.

Kapcsolódó ajánlatok

Értékpapírszámla

A Bank a letétkezelésében lévő nyomdai úton előállított és dematerializált értékpapírok nyilvántartása végett összevont értékpapírszámlát vezet.

Részletek

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

Részletek

NetBANKár

Díjmentes SMS üzenetben küldött egyedi aláíró jelszó használatával biztonságosan intézheti pénzügyeit!

Részletek

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

Részletek