MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Az MKB Bank visszavonásig felfüggeszti a folyószámlahitelek értékesítését.

 

Folyószámlahitel

Élvezze az állandó költési szabadság előnyeit, vegye igénybe az MKB Lakossági Folyószámlahitelt! Az MKB Lakossági Folyószámlahitellel forint bankszámlájához kapcsolódó személyre szóló hitele mértékéig szabadon költhet, hitele folyamatosan rendelkezésére áll, így Ön bármikor automatikusan, külön intézkedés nélkül igénybe veheti azt készpénzfelvétel vagy vásárlás céljából.

 

Milyen termékeket kínálunk?

- MKB Lakossági Folyószámlahitel

Miért előnyös?

  • Gondoskodhat állandó átutalásai mindenkori biztos teljesíthetőségéről
  • Folyamatosan rendelkezésre áll
  • Ingyenes csoportos hitelfedezeti biztosítás
  • Elkerülheti a közüzemi díjai esetleges nem teljesítését követő fáradságos ügyintézést
  • Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén egyéb megtakarításaihoz nem kell hozzányúlnia

Figyelem!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Tisztelt ügyfeleinket, hogy a hatályos jogszabályokra tekintettel az MKB Bank minden lakossági hiteltermék benyújtása esetén standard hitelbírálatot alkalmaz, az egyes termékek igénybe vételére vonatkozó feltételek alapján, a meghatározott dokumentáció benyújtásával.

Kérjük, hogy az egyes hiteltermékekhez kapcsolódó információkról tekintse meg a honlapunkon található részletes tájékoztatást.

Figyelmébe ajánljuk Bankunk honlapjának Fogyasztóvédelmi iránytű felületét, valamint az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ iránymutatásait, melyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.

MKB Lakossági folyószámlahitel

THM*: 23,3%

*A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM aktuális mértékét a Lakossági hiteltermékek Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek táblázata tartalmazza.

Devizanem: Forint

Futamidő: határozatlan

A folyószámla-hitel összege

A hitel minimális összege 100 000 Ft, maximális összege 2 000 000 Ft lehet. Az Ön által vállalt havi befizetést úgy teljesítheti, ha munkabérét, vagy egyéb a Bank által elfogadott jövedelmét Bankunkhoz utaltatja.

Az igénybevett folyószámlahitel törlesztése

A folyószámlahitel visszafizetése automatikusan történik. A számlájára érkező jóváírások azonnal fennálló hiteltartozása törlesztésére fordítódnak függetlenül attól, hogy e jóváírás számlájára történő átutalással vagy készpénzbefizetéssel valósult-e meg. A hiteltörlesztés összegével a hitel azonnal feltöltődik, és így ismételten az Ön rendelkezésére áll. A folyószámlahitelekhez kapcsolódó érvényes kamatokat, díjakat és azok felszámítási módjait az aktuális Kondíciós Listánk tartalmazza.

A folyószámla-hitel igénylése és a hitelkérelem elbírálása

Az igényléshez szükséges hitelkérelmi nyomtatványt bármely MKB bankfiókban rendelkezésére bocsátjuk vagy letöltheti a Kapcsolódó anyagok menüpontból.

Hitelkérelmének elbírálásáról, a hitel megnyitásáról néhány nap elteltével postai úton is értesítjük.

Tájékoztatjuk, hogy a hitelkérelem befogadása a Bank részéről nem jelent kötelezettséget a hitel biztosítására, csupán az érdemi bírálat lefolytatásának elvállalását. A hitelkérelem elutasítása esetén a Bankot indokolási kötelezettség nem terheli

Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás

Az Ön és családja biztonsága érdekében az MKB Folyószámlahitelekhez Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás kapcsolódik, melynek díját az MKB állja. Önnek nem kell mást tennie, mint aláírni a csatlakozó nyilatkozatot, és automatikusan egy kockázati életbiztosításhoz jut.

A kamat kiszámításához felhasznált referencia kamatok, kamatváltoztatási és kamatfelár-változtatási mutatók, valamint ezek korábbi adatai, alkalmazási időszakai összefoglalva a Bank által értékesített hiteltermékek vonatkozásában:

Kapcsolódó ajánlatok

Bankszámlák

Bízza az MKB Bankra vállalkozása pénzügyeinek kezelését, vegye igénybe sokoldalú, minden igényhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában egyaránt!

Részletek

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

Részletek

NetBANKár

A szolgáltatást valamennyi lakossági ügyfelünk igényelheti, aki rendelkezik az MKB-nál vezetett bankszámlával vagy hitelkártyával, illetve értékpapír számlával.

részletek

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

részletek