MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Betétfedezetű folyószámlahitel

MKB Betétfedezetű folyószámlahitel

Szeretné, ha nem kellene lekötött betétjét felhasználni, ha szembejön Önnel egy rendkívül kedvező vásárlási lehetőség, vagy váratlan kiadásai keletkeznek?

Az MKB-nál vezetett bankszámláján elhelyezett forint lekötött betét fedezete mellett folyószámlahitelt igényelhet. Így pénze továbbra is Önnek kamatozik, és a szükséges hitel is mindenkor rendelkezésére áll kiadásai fedezéséhez.

 

Miért ajánljuk?

- egyszerűen és gyorsan igénybe vehető,

- a hitelt a bankszámlára érkező jóváírások automatikusan feltölthetik,

- a feltöltött összeg ezt követően ismételten igénybe vehető,

- a hitelből csak a ténylegesen elköltött összeg után kell kamatot fizetni,

- a folyószámlahitel kamata referenciakamathoz kötött.

Az MKB Betétfedezetű folyószámlahitel hatékony megoldást kínál az Ön számára, hiszen

  • amennyiben lekötött betéttel rendelkezik Bankunknál, vagy betétet helyez el és átmeneti likviditási gondjai vannak, nem szükséges kamatveszteségek árán a betétet felbontania,
  • forintban igényelhető,
  • fedezetként több betétet is megjelölhet,
  • nem kell igazolnia a hitel célját, szabadon felhasználható, legyen szó nyaralásról, utazásról, ünnepekről, családi eseményekről, vagy akár autójának javíttatásáról,
  • a hitelfelvételhez nem szükséges igazolnia jövedelmét, a Bank egyszerűsített bírálatot végez.

Amennyiben Ön Bankunknál lekötött betéttel rendelkezik és fedezetként felajánlja, úgy folyószámlahitelhez juthat, így pénze továbbra is Önnek kamatozik, és a szükséges pénzösszeg is rendelkezésére áll.

Hitelösszeg

alsó határa: 100.000 Ft,

felső határa: a fedezetül felajánlott lekötött betét(ek) összegének 90%-ka, de nem haladhatja meg az 5 millió Ft-ot.

THM*: 12,9%

*A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékének meghatározása az aktuális kondíciók és feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM aktuális mértékét a Lakossági hiteltermékek Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek táblázata tartalmazza.

Devizanem: Forint

A hitel futamideje

A folyószámla hitelszerződés határozatlan futamidőre szól.

Kamatozás

A kamat kiszámításához felhasznált referencia kamatok, kamatváltoztatási és kamatfelár-változtatási mutatók, valamint ezek korábbi adatai, alkalmazási időszakai összefoglalva a Bank által értékesített hiteltermékek vonatkozásában:

Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ iránymutatásait, melyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.