MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Otthonteremtés

2016. január 1-től az Otthonteremtési Programot érintő kormányzati intézkedéseknek köszönhetőn a meglévő támogatási formák mellett új eszközöket is igénybe lehet venni, amelyek segítséget nyújtanak lakáscélú tervei megvalósításában.

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény és az adó-visszatérítési támogatás Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás, illetve a hirdetésben szereplő többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

Számoljon kalkulátorunkkal!

 

reformok

Ismerje meg állami támogatás termékpalettánkat!

  • Ön is új otthonra vágyik?
  • Tájékozódott már az Otthonteremtési Programot érintő kormányzati intézkedésekről?
  • Szeretné tudni, hogy az Ön esetében ezek az intézkedések milyen juttatásokkal járhatnak?

Az MKB Bank Otthonteremtési Programjával segítünk Önnek, hogy igénybe vehesse a Magyarország Kormánya által nyújtott otthonteremtési támogatásokat és megszerezze álmai lakását.

CSOK, lakáshitel és költségtervezési tudnivalók egy helyen.

Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe tudja-e venni az állami támogatást, javasoljuk, hogy keresse fel bankfiókunkat, ahol szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és lakáshitel termékeink segítségével megoldást kínálnak lakáscéljai megvalósításában.

Kérjük, tekintse meg az MKB Bank hiteltermékeinek összehasonlításait szolgáló táblázatokat, illetve az értékesítés során használt fogalmak meghatározásait tartalmazó fogalomtárat.

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank iránymutatásait is, melyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak (elérhetőség: www.mnb.hu/fogyasztovedelem).