MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Otthonvédelmi Program

Az Otthonvédelmi Program azon ügyfeleinknek jelent segítséget, akik lakóingatlan-fedezetű devizahitellel rendelkeznek, és a nehéz gazdasági helyzetben csak komoly erőfeszítések árán képesek eleget tenni fizetési kötelezettségeiknek.

Részletek

A 2011. évi LXXV. törvény alapján az Otthonvédelmi Programban történő részvétel 2011. augusztus 12-étől 2011. december 31-ig kezdeményezhető

Az Otthonvédelmi Programban alkalmazott árfolyamrögzítés révén - legkésőbb 2014. december 31-ig - a devizakölcsönből eredő fizetési kötelezettségek rögzített árfolyamon teljesíthetők, a bank által alkalmazott törlesztési árfolyam helyett. A tényleges és a rögzített árfolyam közötti különbség erejéig az MKB Bank úgynevezett gyűjtőszámla-hitelt folyósít, amellyel összefüggésben a rögzített árfolyam alkalmazási időszaka alatt semmifajta fizetési kötelezettség nem áll fenn. Részletek

A rögzített árfolyamon történő végtörlesztéssel kapcsolatban kérjük, ismerje meg Ügyféltájékoztatónkat.

Kérjük, ismerje meg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) fizetési nehézségekkel küzdő adósok részére szóló tájékoztatóját, illetve Árfolyamrögzítő kalkulátorát.

Az MKB Bank Zrt. aláírta a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexet, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A Magatartási Kódex a PSZÁF honlapján is elérhető.