MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Lakáshitel

A Bank 2015. december 31-ével felfüggeszti a termék értékesítését, új hitelkérelmek benyújtására 2016. január 1-től nincs lehetőség.

Az MKB Praktika, MKB Perspektíva és MKB Ambíció szolgáltatáscsomagok keretén belül fix havi díjért számos olyan szolgáltatást vehet igénybe, melyek illeszkednek az Ön bankhasználati szokásaihoz.

A hitel egyazon fedezet mellett - külön szerződés keretében -több célra is igényelhető, így Ön egyszerre kérhet áthidaló és lakásépítési hitelt, vagy lakásvásárlási és felújítási hitelt.

MKB Lakáshitel

Az MKB Lakáshitel kiváló lehetőség otthonával kapcsolatos tervei megvalósításához, melyet Ön fordíthat:

  • használt és új lakás/ház vásárlására,
  • új lakás/ház építésére,
  • lakáscsere esetén meglévő lakása/háza értékesítéséig, áthidaló hitelként az új lakás/ház vételárának kiegyenlítéséhez, vagy az építkezés befejezésére,
  • vásárolt vagy meglévő lakása/háza felújítására, bővítésére és korszerűsítésére, lakótelek vásárlására,
  • illetve fennálló forint alapú lakáshitelének kiváltására is.

Kapcsolódó ajánlatok

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

Részletek

MKB Magánhitel

Az MKB Magánhitel lehetőséget nyújt Önnek meglévő hiteleinek kiváltására, így kedvező kondíciók mellett cserélheti le: fennálló más pénzintézet által nyújtott forint alapú lakáshitel kiváltási célú hitelét, fennálló korábban MKB által nyújtott nem lakáscélú hitelét.

Részletek