MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitelek

MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitelek

Ön is kézhez vette már a deviza alapú hitelének elszámolására és forintosítására vonatkozó személyre szóló tájékoztatót, és szeretné tovább csökkenteni a hiteltörlesztési kötelezettségét?

Bankváltásban gondolkodik, de deviza alapú hitele miatt kötve volt jelenlegi bankjához?

Több bank ajánlatára is felfigyelt, de bizonytalan abban, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb az Ön számára?

Felmondaná a forintosított hitelét, de tart attól, hogy máshol nem felel meg a feltételeknek, vagy nem kapja meg időben a visszafizetéshez szükséges összeget?

 

Akkor az új Hitelfrissítő termékeinket pont az Ön igényei szerint alakítottuk ki!

A Bank 2016. január 31-ével felfüggeszti a termék értékesítését, új hitelkérelmek benyújtására 2016. február 1-től nincs lehetőség.

Részletek

Forintosított hitelének megújítására igényelje MKB Hitelfrissítő Plusz termékünket, mert:

  • akár 1% ponttal is csökkentheti meglévő forintosított hitelének hiteldíját*
  • a hitel kamatfelárát a teljes futamidőre rögzítjük, a kamatfelár változtatási mutató H0F
  • 5 munkanapon belül visszavonhatatlan hitelajánlatot állítunk ki az Ön számára hiánytalanul benyújtott hiteligénylés esetén, amennyiben megfelel a standard igénylési feltételeknek, és biztosítja a gyorsított értékbecslés elvégzésének lehetőségét a Bank által megbízott ingatlan szakértőnek
  • ajánlatunkat könnyen összehasonlíthatja a forintosított kölcsönével

Vagy válassza Hitelfrissítő termékünket, amely a hitelminősítéstől függően,akár már 1,50%-os kamatfelárral is elérhető!

Sőt, Hitelfrissítő termékeink igénylése esetén a hiteligénylési díjat a sikeres folyósítást követően visszatérítjük az Ön számára!

Továbbá a 2015. május 18-a és július 31-e között befogadott és legkésőbb 2015. augusztus 31-ig leszerződött első 150 hiteligénylést egy két fő részére és egy éjszakára jogosító wellness hotelvoucherrel is díjazzuk! Az Akció részletes feltételeit megtalálja a letölthető dokumentumok között.

THM 5 millió Ft-os hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén:

  • MKB Hitelfrissítő Plusz Lakás- és Magánhitel: 3,86% - 5,55%**
  • MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitel: 3,37% - 4,94%**
  • MKB Hitelfrissítő Plusz Magánhitel nem lakáscélú hitelek visszafizetésére: 4,92% - 7,71%**
  • MKB Hitelfrissítő Magánhitel nem lakáscélú hitelek visszafizetésére: 5,59% - 6,77%**

A hitel felvételéhez a fedezetül szolgáló ingatlanra vagyonbiztosítás megkötése szükséges, amelynek értékét a THM mutató nem tartalmazza.

A bank a hiteligénylést akkor tekinti befogadottnak, ha a hiteldokumentáció a bankfiókba teljes körűen benyújtásra került.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük kattintson a részletek oldalra, hogy még többet megtudhasson a Hitelfrissítő termékünkről!

MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitelek - reklámfilm

MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitelek - reklámfilmek

 

* Hitelfrissítő Plusz Hitel esetén, a kamatfelár mértéke a visszafizetendő forintosított hitel kamatfelárának és kezelési költségének összegénél 1 % ponttal alacsonyabb érték, de közvetlen lakáscélú, vagy lakáshitel kiváltási célú hitel visszafizetése esetén legalább 2,00%, míg nem lakáscélú hitelek visszafizetése esetén a hitelminősítéstől függően legalább 3,00%, illetve 4,00%.

**A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékének meghatározása a 2015.június 26-án érvényes Hitelfrissítő Plusz termék esetén 3, illetve Hitelfrissítő termék esetén 12 havi BUBOR, valamint az aktuális kondíciók és feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM 5 millió forint összegű, 20 éves futamidejű, 3, illetve 12 hónapos referenciakamat futamidejű közvetlen lakáscélú hitel visszafizetési (MKB Hitelfrissítő és Hitelfrissítő Plusz Lakáshitel), közvetlen lakáscélú hitel kiváltására nyújtott hitel visszafizetési célú (MKB Hitelfrissítő és Hitelfrissítő Plusz Magánhitel) illetve nem lakáscélú hitel visszafizetési célú (MKB Hitelfrissítő és Hitelfrissítő Plusz Magánhitel nem lakáscélú hitelek visszafizetésére) hitelre került meghatározásra. A THM mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kamat mértéke változó, a referenciakamat futamidőn belül (3, illetve 12 hónap) fix. A Bank által alkalmazott kamatfelár változtatási mutató: H0F, azaz az alkalmazott kamatfelár a hitel futamideje alatt fix.

A hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A THM aktuális mértékét a Lakossági Hiteltermékek Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek táblázata tartalmazza, mely elérhető bankfiókjainkban, illetve a Bank honlapján.