Lakáshitelek

Az MKB Bank forintalapú piaci hiteleivel segítséget nyújt Önnek otthonával kapcsolatos tervei megvalósításához.


Piaci hitelek

Valósítsa meg lakással kapcsolatos álmait!


MKB Lakáshitelek

MKB Kamatrögzítő Hitelprogram

Az MKB Kamatrögzítő Hitelprogram termékei kiváló lehetőséget nyújtanak otthonával kapcsolatos hosszútávú tervei megvalósításához 10 éves kamatperiódusonként kiszámítható, fix kamattal és törlesztőrészlettel.

MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitelek

A frankhitelekből forinthitel lett. De nem mindegy, hogy milyen kamatot ajánl hozzá bankja. Forintosított hitelének megújítására igényelje MKB Hitelfrissítő termékeinket. Kattintson a részletekért!


MKB Megújulás Hitelprogram

Lakókörnyezete, vagy meglévő forint alapú lakáshitele megújításához válassza az MKB Megújulás Hitelprogram keretében forintban igényelhető MKB Megújulás Lakáshitelt, legyen szó akár új vagy használt lakás vásárlásáról, lakásépítésről, jelenlegi lakása bővítéséről, felújításáról, korszerűsítéséről, vagy meglévő kedvezőtlen kamatozású forint alapú lakáshitele kiváltásáról.

Otthonteremtési támogatások 2012

Lakáscélú tervei megvalósításában segítséget nyújt az MKB Bank által nyújtott forint alapú, állami kamattámogatás mellett igényelhető Otthonteremtési hitel 2012 és az új lakás vásárlásához, illetve építéséhez igényelhető vissza nem térítendő Lakásépítés támogatás.

MKB Kamattámogatott Lakáshitel 2009

Tegye teljessé saját világát az MKB Bank által nyújtott forint alapú Kamattámogatott Lakásvásárlási és Építési hitellel, vagy Kamattámogatott Korszerűsítési Hitellel!

MKB Energia Plusz Lakáshitel

Az MKB Energia Plusz Lakáshitel kiváló lehetőség otthonával kapcsolatos tervei megvalósításához, ha lakásvásárlást, korszerűsítést  vagy felújítást tervez, és fontos Önnek háztartása  energiahatékonysága és környezetünk védelme.

Fészekrakó hitel

A Magyar Állam a központi költségvetés terhére készfizető kezességet vállal az MKB Bank Fészekrakó hiteleihez


Az MKB Bank által finanszírozott lakóingatlanok