Minden lakáscélra van megoldásunk.

  • Rögzített kamatozású hitel
  • Referenciakamathoz kötött hitel
  • Támogatott hitel és állami támogatások

Ismerje meg egyszerű és átlátható termékpalettánkat!

Otthonteremtés 2016

Mindent az  Otthonteremtési Programról

2016. január 1-től az Otthonteremtési Programot érintő kormányzati intézkedéseknek köszönhetőn a meglévő támogatási formák mellett új eszközöket is igénybe lehet venni, amelyek segítséget nyújtanak lakáscélú tervei megvalósításában

A hirdetésben szereplő családok otthonteremtési kedvezménye és az adó-visszatérítési támogatás Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás, illetve a hirdetésben szereplő kamattámogatott hitel a Magyarország Kormánya által nyújtott családok otthonteremtési kedvezménye támogatáshoz kapcsolódik.

  

MKB Kamatrögzítő Hitelprogram

Az MKB Kamatrögzítő Hitelprogram termékei kiváló lehetőséget nyújtanak otthonával kapcsolatos hosszútávú tervei megvalósításához 10 éves kamatperiódusonként kiszámítható, fix kamattal és törlesztőrészlettel.
 

MKB Kamatkövető Hitelprogram

Az MKB Kamatkövető Hitelprogram termékei biztos megoldást nyújtanak közép- és hosszútávú lakáscélú beruházásai megvalósításához. A Hitelprogram termékei referenciakamathoz és kamatperiódusokban rögzített kamatfelárhoz kötöttek, ezáltal átláthatóak, kiszámíthatóak.
 

MKB Kamattámogatott Lakáshitel 2009   

Tegye teljessé saját világát az MKB Bank által nyújtott forint alapú Kamattámogatott Lakásvásárlási és Építési hitellel, vagy Kamattámogatott Korszerűsítési Hitellel!

MKB Hitelfrissítő Lakás- és Magánhitelek - A Bank 2016. január 31-ével felfüggeszti a termék értékesítését, új hitelkérelmek benyújtására 2016. február 1-től nincs lehetőség.

A devizahitelekből forinthitel lett. De nem mindegy, hogy milyen kamatot ajánl hozzá bankja. Forintosított hitelének megújítására igényelje MKB Hitelfrissítő termékeinket. Kattintson a részletekért!  


MKB Megújulás Hitelprogram - A Bank 2015. december 31-ével felfüggeszti a termék értékesítését, új hitelkérelmek benyújtására 2016. január 1-től nincs lehetőség.

MKB Energia Plusz Lakáshitel - A Bank 2015. december 31-ével felfüggeszti a termék értékesítését, új hitelkérelmek benyújtására 2016. január 1-től nincs lehetőség.

Fészekrakó hitel - A Bank 2015. december 31-ével felfüggeszti a termék értékesítését, új hitelkérelmek benyújtására 2016. január 1-től nincs lehetőség.

Az MKB Bank által finanszírozott lakóingatlanok