MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Egyéb termékek

Egyéb termékek

MKB Ingatlanhitel

Az MKB Forint Ingatlanhitel kiváló lehetőséget kínál Önnek nem lakáscélú ingatlanokkal kapcsolatos tervei megvalósításához, álmai eléréséhez (pl. üdülővásárlás, hétvégi ház, zártkert, külön helyrajzi számon szereplő garázs vásárlás).

Részletek

Betétfedezetű hitel

Amennyiben nagyobb összegű készpénzre lenne szüksége, és az MKB-nál vezetett forintszámláján lévő megtakarításait a magasabb hozam elérése érdekében lekötötte, lekötéseit nem kell felbontania.

Részletek

MKB Betétfedezetű folyószámlahitel

Az MKB-nál vezetett bankszámláján elhelyezett forint lekötött betét fedezete mellett folyószámlahitelt igényelhet. Így pénze továbbra is Önnek kamatozik, és a szükséges hitel is mindenkor rendelkezésére áll kiadásai fedezéséhez.

Részletek

Nyugdíjpénztári kölcsön

Önkéntes nyugdíjpénztári tagként Ön a 10 éves várakozási idő letelte, illetve a nyugdíjkorhatár elérése után az egyéni számláján lévő összeg 50%-át felhasználhatja hitelfedezetként. Termékünknek az a lényege, hogy a kölcsön biztosítékául elfogadjuk az Ön nyugdíjpénztári megtakarítását.

Részletek

MKB Lombard hitel

Az MKB Lombard Hitel segítségével Ön kedvező kondíciókkal juthat készpénzhez, amennyiben a Bankunk által nyújtott hitel fedezeteként értékpapírokba fektetett megtakarításait ajánlja fel.

Részletek