MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Élet- és nyugdíjbiztosítások

- Biztosítási partnerünk: CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

- Megtakarítás

- Kockázati életbiztosítás

- Egészségbiztosítás

Biztosítási partnerünk: CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

Pannónia Nyugdíj KötvényE

Kényelmesen élni nyugdíjasként is lehet. Válassza a Pannónia Nyugdíj KötvényE biztosítást, hogy nyugdíjas évei alatt is fenntarthassa korábban megszokott életszínvonalát és nyugodt pihenéssel tölthesse munka utáni éveit. Növelje megtakarításait az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítéssel.

Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítás

Ha már rendelkezik megtakarítással, amit egy összegben, költséghatékonyan szeretne nyugdíjas éveire félretenni, akkor a Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítást ajánljuk. Lehetősége van nyugdíjcélú eseti díjakkal növelni befektetését, amelyekre szintén igénybe veheti az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítést.

Ertekmegorzo.jpg

Pannónia Értékmegőrző 2016 Nyugdíjbiztosítás

Ön megtakarít, mi pedig gondoskodunk róla, hogy nyugdíjas éveiben is megvalósíthassa álmait. Válasszon biztonságos és kötvényben garantált megtakarítási lehetőséget, így lejáratkor a személyi jövedelemadó kedvezménynek és a többlethozamoknak köszönhetően a biztosítás összege csak növekedhet.

 

Megtakarítás

Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás

Céljaink eléréséhez megtakarításainkat gyarapítanunk is szükséges. Erre kínál megoldást a rendszeres díjfizetésű Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás, amelyen keresztül akár a nemzetközi piacokon is befektetheti pénzét a díjnyertes MKB-Pannónia alapkezelő segítségével és támogatásával.

Gravis elet.png

Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Életbiztosítás

Ha már legalább 250 000 Ft megtakarítással rendelkezik, amit egy összegben fektetne be, akkor Önnek ajánljuk a Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Életbiztosítást. Egyszerű és kényelmes megoldás azoknak, akik tovább kívánják gyarapítani már meglévő megtakarításaikat céljaik eléréséhez.

 

Kockázati életbiztosítás

Barka.png

Pannónia Bárka Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás

A Bárkát négyféle kiemelt szolgálatással szereltük fel, így az élet tengerén hajózva a legnagyobb viharban is nyugodt maradhat, hiszen a legfontosabb rakományról gondoskodott; szerettei, önmaga vagy kollégái biztonságáról. Moduláris és rugalmas, biztosítottanként eltérő szolgáltatásokkal és biztosítási összegekkel kötheti meg.

 

Egészségbiztosítás

Best Doctors.png

Best Doctors® Egészségbiztosítás

Egészségünknél nincs fontosabb. Ám az egészséges életmódot folytatókat is utolérheti egy váratlan betegség. Ha baj van, a legjobb ellátást akarjuk magunknak és szeretteinknek; kiváló orvosokat, jól felszerelt külföldi kórházakat, a lehető legnagyobb esélyt a gyógyulásra. Ebben segít a Best Doctors® biztosítás, ahol 450 szakterület nemzetközileg elismert specialistái segítenek Önnek.