Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Egyéni élet- és nyugdíjbiztosítások

Az MKB Bankban egy helyen kínálunk különböző megoldásokat banki pénzügyeire és biztosítási, megtakarítási igényeire is. Biztosítási partnerünk, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. által széleskörű élet-, nyugdíj-, és egészségbiztosítási szolgáltatások érhetők el az Ön és családja biztonságos jövője érdekében. A CIG Pannónia élet- és nyugdíjbiztosításokkal optimális megoldásokat, biztonságot és gyarapodást kínálunk ügyfeleink számára.

Nyugdíjcélú előtakarékosság

Pannónia Nyugdíj KötvényE

Kényelmesen élni nyugdíjasként is lehet. Válassza a Pannónia Nyugdíj KötvényE biztosítást, hogy nyugdíjas évei alatt is fenntarthassa korábban megszokott életszínvonalát és nyugodt pihenéssel tölthesse munka utáni éveit. Növelje megtakarításait az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítéssel.

Pannónia Értékmegőrző 2016 Nyugdíjbiztosítás

Ön megtakarít, mi pedig gondoskodunk róla, hogy nyugdíjas éveiben is megvalósíthassa álmait. Válasszon biztonságos és kötvényben garantált megtakarítási lehetőséget, így lejáratkor a személyi jövedelemadó kedvezménynek és a többlethozamoknak köszönhetően a biztosítás összege csak növekedhet.

Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítás

Ha már rendelkezik megtakarítással, amit egy összegben, költséghatékonyan szeretne nyugdíjas éveire félretenni, akkor a Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítást ajánljuk. Lehetősége van nyugdíjcélú eseti díjakkal növelni befektetését, amelyekre szintén igénybe veheti az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítést.

Megtakarítás, befektetés

Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás

Céljaink eléréséhez megtakarításainkat gyarapítanunk is szükséges. Erre kínál megoldást a rendszeres díjfizetésű Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás, amelyen keresztül akár a nemzetközi piacokon is befektetheti pénzét a díjnyertes MKB-Pannónia alapkezelő segítségével és támogatásával.

Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Életbiztosítás és Euró Alapú GravisE Egyszeri Díjas Életbiztosítás

Ha már legalább 250 000 Ft vagy 750 € megtakarítással rendelkezik, amit egy összegben fektetne be, akkor Önnek ajánljuk a Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Életbiztosítást valamint az Euró Alapú GravisE Egyszeri Díjas Életbiztosítást. Egyszerű és kényelmes megoldás azoknak, akik tovább kívánják gyarapítani már meglévő megtakarításaikat céljaik eléréséhez.

Kockázati életbiztosítások

Pannónia Bárka Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás

A Bárkát négyféle kiemelt szolgálatással szereltük fel, így az élet tengerén hajózva a legnagyobb viharban is nyugodt maradhat, hiszen a legfontosabb rakományról gondoskodott; szerettei, önmaga vagy kollégái biztonságáról. Moduláris és rugalmas, biztosítottanként eltérő szolgáltatásokkal és biztosítási összegekkel kötheti meg.

Pannónia BajTárs Balesetbiztosítás

Váratlan balesetek bármikor és bárhol előfordulhatnak, felforgatva ezzel megszokott életünket. A balesetek elszenvedőinek a teljes felépüléshez nagy szükségük van az orvosi segítségen túl a család és a barátok támogatására is. A balesetekkel járó anyagi veszteség minimalizálásában segítséget tudunk nyújtani a csonttöréstől kezdve egészen a súlyos sérülésekig.


Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül a biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a vonatkozó Biztosítási Feltételekben talál. Az MKB Bank Nyrt. a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, mely tevékenységéért javadalmazásban részesül, amit a biztosítás díja magában foglal.

Kapcsolódó dokumentumok