Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákról 2023. január 25. 11:42 és 11:52 között indított azonnali fizetési tranzakciók esetében az utalt összeg terhelése a számlán megtörtént, ám az nem íródott jóvá a fogadó fél számláján. A hiba elhárításán dolgozunk, a megoldást követően a tranzakciókat automatikusan jóváírjuk, az érintett ügyfeleknek nincs teendője. Megértését és türelmét köszönjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes 2023. január 30-án 01:30 és 04:30 között 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákra bejövő azonnali fizetési utalások nem íródtak jóvá. A hiba elhárításán dolgozunk, az ügyfeleknek semmi teendője nincs, a probléma megoldása után az összeg megjelenik a számlákon. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel, a bankkártyás fizetés nem lehetséges ezek esetében. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával a Bank dolgozik, kérjük szíves türelmüket és megértésüket. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy az online áruhitel igénylés folyamatában egyes esetekben hiba tapasztalható a dokumentumok feltöltésénél. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes hirdetményeknél hiba tapasztalható.Kérjük használja a Hirdetmény keresőt ez idő alatt.A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes esetekben az MKB Internetbankba (korábban BB) történő bejelentkezésnél az ügyfelek hibát tapasztalhattak, vagy előfordulhatott, hogy a belépéshez szükséges SMS kód nem érkezett meg. A hibát bankunk elhárította, a belépés újra lehetséges.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatjuk, hogy a 101-gyel kezdődő bankszámlaszámmal rendelkező ügyfeleink esetében az azonosítást igénylő online vásárlások sikertelenek lehetnek egyes esetekben. A hiba elhárításán dolgozunk, türelmüket és megértésüket köszönjük.További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatás a MobilBANKár üzenetküldő szolgáltatás működési rendjéről. Részletek

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Nyrt. Általános Ületszabályzatának I. számú függeléke a MobilBANKár szolgáltatásra vonatkozóan 2023.04.01-i hatállyal módosításra került. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Banknál vezetett 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákhoz tartozó egyes, 2022. január 12-i 19:43 és 19:47 óra közötti bankkártyás fizetési tranzakciók nem teljesültek, az összegek ez esetben pedig technikai okokból nem hozzáférhetők átmenetileg. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy VideóBank szolgáltatásunk ünnepi nyitvatartása értelmében 2022.12.24-én és 2022.12.31-én 8.00-12.00 óra között lesz elérhető. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Az otthoni biztonság támogatója az MKB Bank

Lakásbiztosítás

Egyeztessen időpontot

Lakásbizosítás

A legtöbb család legértékesebb vagyontárgya az otthona, amiben él. Otthonunk és a benne található értéktárgyaink megrongálódása vagy megsemmisülése akár életünk munkáját teheti tönkre. Az MKB Bank által kínált, Ügyfeleink igényeire szabott CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító lakásbiztosításai védelmet nyújtanak a váratlan események ellen, ráadásul mindezt meglepően alacsony díjak mellett. Válasszon pénztárcájának és igényeinek megfelelően lakásbiztosítási csomagjaink közül.

  1. LakóTárs Lakásbiztosítás
  2. LakóTárs Extra Lakásbiztosítás

LakóTárs Lakásbiztosítás

A CIG Pannónia LakóTárs Lakásbiztosítás 3 csomagot kínál a leggyakrabban előforduló károkra, melyet választható kiegészítőkkel tehet még személyesebbé.

A három lakásbiztosítási csomag különböző mértékben fedezi a felmerülő károkat, és más-más kiegészítő biztosításokat választhat mellé.

ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Épület Épület "Bázis" Épület "Optimum" Épület "Prémium"
Tűz X X X
Robbanás X X X
Villámcsapás (másodlagos hatás is) X X X
Árvíz X X X
Vihar X X X
Felhőszakadás X X X
Földrengés X X X
Földcsuszamlás, kő- és földomlás, ismeretlen üreg beomlása X X X
Légi járművek lezuhanása X X X
Vezetékes vízkár X X X
Hónyomás - X X
Jégverés - X X
Idegen tárgyak rádőlése - X X
Ismeretlen jármű ütközése - X X
Füst- és koromszennyezés - 30 ezer Ft X
Háztartási assistance - X
Épülethasználói felelősség 10 millió Ft 25 millió Ft 50 millió Ft
Üveg 50 ezer Ft 100 ezer Ft 200 ezer Ft
Előtér - 100 ezer Ft 200 ezer Ft
Vandalizmus (épülettartozékok rongálása, leszerelése, graffiti) - 50 ezer Ft 100 ezer Ft
Elfolyt víz - 30 ezer Ft 50 ezer Ft
Beázás - 50 ezer Ft 100 ezer Ft
Zöld csomag (napkollektor, szélenergia berendezés, geotermikus fűtés) - - 10 millió Ft
Fűtéskimaradás - - 100 ezer Ft
Beázás nyitvahagyott nyílászárón keresztűl - - 25 ezer Ft
Épület kiegészítő szolgáltatások
Extra felszerelések - + +
Üvegbiztosítás kiterjesztése + + +
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Épület
Épület "Bázis"
Épület "Optimum"
Épület "Prémium"
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Tűz
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Robbanás
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Villámcsapás (másodlagos hatás is)
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Árvíz
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Vihar
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Felhőszakadás
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Földrengés
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Földcsuszamlás, kő- és földomlás, ismeretlen üreg beomlása
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Légi járművek lezuhanása
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Vezetékes vízkár
X
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Hónyomás
-
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Jégverés
-
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Idegen tárgyak rádőlése
-
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Ismeretlen jármű ütközése
-
X
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Füst- és koromszennyezés
-
30 ezer Ft
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Háztartási assistance
-
X
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Épülethasználói felelősség
10 millió Ft
25 millió Ft
50 millió Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Üveg
50 ezer Ft
100 ezer Ft
200 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Előtér
-
100 ezer Ft
200 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Vandalizmus (épülettartozékok rongálása, leszerelése, graffiti)
-
50 ezer Ft
100 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Elfolyt víz
-
30 ezer Ft
50 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Beázás
-
50 ezer Ft
100 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Zöld csomag (napkollektor, szélenergia berendezés, geotermikus fűtés)
-
-
10 millió Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Fűtéskimaradás
-
-
100 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Beázás nyitvahagyott nyílászárón keresztűl
-
-
25 ezer Ft
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Épület kiegészítő szolgáltatások
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Extra felszerelések
-
+
+
ÉPÜLET ALAPCSOMAGOK KOCKÁZATAI
Üvegbiztosítás kiterjesztése
+
+
+

Kiegészítő biztosításokkal mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb szolgáltatást.

Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Kutyatartói felelősség 3 millió Ft 3 millió Ft 3 millió Ft
Kegyeleti csomag
sirkő sérülés 50 ezer Ft 50 ezer Ft 50 ezer Ft
sirkő felelősség 1 millió Ft 1 millió Ft 1 millió Ft
temetési hozzájárulás 50 ezer Ft 50 ezer Ft 50 ezer Ft
Üveg + + +
Háztartási assistance - + +
Baleseti kiegészítő biztosítás Standard csomag Extra csomag
Baleseti halál 1 millió Ft 2 millió Ft
Baleseti rokkantság 1,5 millió Ft 3 millió Ft
Baleseti korház napi térítés 3 500 Ft 7 ezer Ft
Baleseti műtéti terítés 200 ezer Ft 400 ezer Ft
Baleseti múlékony sérülés 20 ezer Ft 40 ezer Ft
Égési sérülés 150 ezer Ft 300 ezer Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Kutyatartói felelősség
3 millió Ft
3 millió Ft
3 millió Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Kegyeleti csomag
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
sirkő sérülés
50 ezer Ft
50 ezer Ft
50 ezer Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
sirkő felelősség
1 millió Ft
1 millió Ft
1 millió Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
temetési hozzájárulás
50 ezer Ft
50 ezer Ft
50 ezer Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Üveg
+
+
+
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Háztartási assistance
-
+
+
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Baleseti kiegészítő biztosítás
Standard csomag
Extra csomag
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Baleseti halál
1 millió Ft
2 millió Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Baleseti rokkantság
1,5 millió Ft
3 millió Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Baleseti korház napi térítés
3 500 Ft
7 ezer Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Baleseti műtéti terítés
200 ezer Ft
400 ezer Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Baleseti múlékony sérülés
20 ezer Ft
40 ezer Ft
Épülethez és ingósághoz is köthető kiegészítők, maximum az összeghatárig:
Égési sérülés
150 ezer Ft
300 ezer Ft

LakóTárs Extra Lakásbiztosítás

Amely az alábbi extra szolgáltatásokat kínálja ügyfeleink számára:

  • Megfelel az MNB által megfogalmazott Minősített fogyasztóbarát standardoknak.
  • Egységes, az MNB szabályozása szerint megfogalmazott kockázatok.
  • Vályogra is köthető (pótdíj alkalmazásával).
  • Éghető tetőszerkezetű épületekre is köthető (pótdíj alkalmazásával).
  • Kevésbé szigorú betörésvédelmi kategóriák

Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül a biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a vonatkozó Biztosítási Feltételekben talál. Az MKB Bank Nyrt. a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, mely tevékenységéért javadalmazásban részesül, amit a biztosítás díja magában foglal.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.