Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Az otthoni biztonság támogatója az MKB Bank

Lakásbiztosítás

Egyeztessen időpontot

Lakásbizosítás

A legtöbb család legértékesebb vagyontárgya az otthona, amiben él. Otthonunk és a benne található értéktárgyaink megrongálódása vagy megsemmisülése akár életünk munkáját teheti tönkre. Az MKB Bank által kínált, Ügyfeleink igényeire szabott CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító lakásbiztosításai védelmet nyújtanak a váratlan események ellen, ráadásul mindezt meglepően alacsony díjak mellett. Válasszon pénztárcájának és igényeinek megfelelően lakásbiztosítási csomagjaink közül.


A CIG Pannónia LakóTárs Lakásbiztosítás 3 csomagot kínál a leggyakrabban előforduló károkra, melyet választható kiegészítőkkel tehet még személyesebbé. Alap biztosításainkon keresztül bútorai, személyes tárgyai, értéktárgyai mellett biztosíthatja barkács-, hobbi és kerti berendezéseit is.

A három lakásbiztosítási csomag különböző mértékben fedezi a felmerülő károkat, és más-más kiegészítő biztosításokat választhat mellé. A Bázis csomag a leggyakrabban előforduló károkat téríti, Optimum és a Prémium még ennél is többet.

A választott csomagtól függően erre mind jó a lakásbiztosítás:

  • nyitva hagytad az ajtót vagy az ablakot és beáztál? Fizetünk.
  • eltörött a főzőlap? Fizetünk.
  • ellopták az összes személyes dokumentumod? Fizetünk.
  • elromlott a számítógéped és nincs meg semmilyen adatod? Az adatmentést fizetjük.
  • tönkrement a dísznövényed? Fizetünk.
  • nem fűt a szolgáltató, és mással oldod meg? Fizetünk.
  • eltört a napelem vagy a hőszivattyú? Fizetünk.

Kiegészítő biztosításokkal mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb szolgáltatást

Akvárium csomag

Térítjük az akváriumok és terráriumok üvegkárait, és az üvegek törése miatt kifolyt víz által a biztosított vagyontárgyakban keletkezett károkat.

Háztartási Assistance csomag

Az év minden napján éjjel-nappal hívható számunkon nem csak a vészelhárításiszolgáltatás megszervezését vállaljuk 24 órán belül 30 ezer forintig (víz- és gázvezetékszerelés, tetőfedés, üvegezés, villanyvezeték szerelés, dugulás elhárítás, zárszerelés), de a vészhelyzeten kívüli esetekben is vállaljuk, hogy a bejelentett kár, hiba megszüntetése érdekében szakembert ajánlunk.

Balesetbiztosítás csomag

Standard csomagunk is kiterjed baleseti halál, rokkantság, kórházi napi térítés, műtét, múlékony sérülés és égésre - a szolgáltatási összeg a választott alapcsomagtól függ. Extra csomagunk választása esetén a szolgáltatási összegek magasabbak!

Betöréses lopás csomag

Lakásbiztosításunk betöréses lopás kiegészítő biztosításával nem csak az eltulajdonított ingóságok értékét térítheti, hanem akár a készpénz, értékes dokumentumok és a bankkártya pótlásának költségeit, valamint a keletkezett rongálási károkat is.

Kegyeleti csomag

Ha bekövetkezne a legrosszabb, hozzájárulunk a temetés költségeihez. A csomag sírkő felelősségbiztosítást is tartalmaz, de megtérítjük a sírkőben keletkező kárt is, ha például egy fa rádől.

Kerékpáros csomag

Kerékpáron elszenvedett baleset esetén nyújt anyagi védelmet nemcsak Önnek, de a kerékpárjának is - legyen szó csonttörésről, huzamosabb ideig gyógyuló sérülésről, vagy akár a kerékpár sérüléséről.

Kutyatartói felelősségbiztosítás

Azért is súlyos összegeket kell fizetnünk, ha házi kedvencünk okoz kárt másoknak. A kiegészítő kutyatartói felelősségbiztosítás a károk rendezésében 3 millió forintig nyújt anyagi segítséget.

Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül a biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a vonatkozó Biztosítási Feltételekben talál. Az MKB Bank Nyrt. a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, mely tevékenységéért javadalmazásban részesül, amit a biztosítás díja magában foglal.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Hasznos dokumentumok