Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 850 850
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Budapest Autó Ügyfélszolgálat

Használja Ön is a kapcsolattartás leggyorsabb és legkényelmesebb módját, a Budapest Autó Ügyfélkaput !

Díjmentes Ügyfélkapu szolgáltatásunk segítségével Ön szerződésmódosítást kezdeményezhet, személyes adatait, elérhetőségét módosíthatja, valamint a Szerződéséhez tartozó ajánlatainkat megtekintheti. A leggyakoribb kérdéseket, ügyintézéseket 5 percen belül megválaszoljuk Önnek a nap 24 órájában.

Ügyfélkapu szolgáltatásunk eléréséhez Szerződésének száma és az Üdvözlőlevélben, vagy külön értesítő küldeményünkben megkapott jelszava szükséges. Ha jelszavát elvesztette vagy elfelejtette, vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat.budapestauto@mkb.hu e-mail címen vagy a (06-1) 450-8000 (1. menüpont) telefonszámon.


Ügyintézések


Kapcsolattartás e-mailen

A gyorsabb és kényelmesebb kapcsolattartás elősegítésére lehetőséget biztosítunk az elektronikus levelezésre, amellyel kiválthatja a személyes, postai és telefonos ügyintézést. Ennek előfeltétele, hogy Ön a finanszírozási Kérelem kitöltésekor megadja e-mail címét vagy a futamidő alatt bármikor eljuttassa hozzánk az E-mail nyilatkozat kitöltött és aláírt példányát. E-mail nyilatkozatot az Ügyfélkapun online módon, postázás nélkül is tehet. Korábban megadott e-mail címét új E-mail nyilatkozat megadásával az Ügyfélkapun vagy postai úton bármikor módosíthatja.

Elektronikus ügyintézés esetén az alábbi e-mail címeken várjuk megkeresését:

Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
ajanlat@euroleasing.hu
Ügyfélszolgálat
megkötött szerződésekkel kapcsolatos biztosítási ügyek, előtörlesztés, engedélyek, szerződéslezárás, törzskönyv
ugyfelszolgalat.budapestauto@mkb.hu
Kintlévőség-kezelés
fizetési késedelmek, felmondott szerződések
kesedelmek.budapestauto@mkb.hu
Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
Ügyfélszolgálat
megkötött szerződésekkel kapcsolatos biztosítási ügyek, előtörlesztés, engedélyek, szerződéslezárás, törzskönyv
Szerződéskötés
új szerződéskötés, akciók, ajánlatok
Kintlévőség-kezelés
fizetési késedelmek, felmondott szerződések

Hagyományos ügyintézés

Személyes Ügyfélszolgálatunkat az MKB Bank fiókjaiban érheti el. Amennyiben Önnek személyes teendője van, azt az ország bármely MKB Bank fiókjában hétfőtől-péntekig, a banki nyitvatartási időben intézheti az MKB Bank munkatársainak közreműködésével. A 1134 Budapest, Lőportár u. 24. alatti irodánkban nyitvatartási időben, előzetes időpont egyeztetést követően lehetősége van a munkatársainkkal személyesen is egyeztetni Szerződésével kapcsolatban.
A (06-1) 450-8000 (1. menüpont) számon kérhet munkatársainktól Szerződésével kapcsolatos felvilágosítást, hétfőtől-csütörtökig 8:00-17:00-ig, pénteken 8:00-14:30-ig.
Írásban a (06-1) 450-8096 fax számon vagy postán az MKB Bank Nyrt. Autófinanszírozási Üzletág 5601 Békéscsaba, Postafiók 514. címre küldött levelével fordulhat Ügyfélszolgálatunkhoz.

Új gépjárműfinanszírozási ügyleteknél a finanszírozás szolgáltatója az Euroleasing Zrt. (1134 Budapest, Lőportár u. 24.). Az MKB Bank az Euroleasing Zrt. függő közvetítőjeként, annak nevében jár el.