Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Családbarát autót venni? Velünk lehetséges!

Akár 2,5 millió forintos állami támogatás legalább 7 személyes autó vásárlása esetén

NOE tagoknak kedvezményes ajánlat*

A három- vagy több gyermekes családok legalább 7 üléses új személygépkocsi vásárlásához 2,5 millió forint (de legfeljebb a vételár 50%-ának megfelelő) támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól és az MKB Bank e gépjármű vásárláshoz finanszírozást biztosít.

Kalkulálja ki a törlesztőrészletét!

FIGYELEM! A nagycsaládos autóvásárlási támogatás kalkulátor helyes használatához az alábbiakat kell figyelembe venni.

  • a bruttó vételárnál az autó eredeti, támogatás igénybevétele nélküli vételárat kell megadni
  • min. önerő: a vételár 10%-a + a támogatás összege (de legkevesebb 20%)

Nagycsaládosok autóvásárlási támogatása

A Magyar Államkincstár (MÁK) tájékoztatója a nagycsaládos autóvásárlási támogatás
feltételeiről, a jogosultságról, igénylésről.

A támogatás igénybevételének folyamata

A támogatási kérelmet Ön benyújtja a Magyar Államkincstárhoz (MÁK), legkésőbb 2022. december 31-ig.

A MÁK max. 30 napon belül meghozza határozatát. Ön a határozat hatályba lépésétől számított hat hónapon belül vásárolhatja meg az autót.

Ön benyújtja lízingkérelmét a Bank felé, melynek alapján elbíráljuk az Ön hitelképességét. (E lépésre a támogatás odaítélését megelőzően is sor kerülhet.)

Megkötjük a lízingszerződést, elkészítjük a MÁK felé a támogatás folyósításához benyújtandó dokumentumokat.

Az autót eladó márkakereskedő (vagy Ön) postázza a MÁK részére a dokumentációt, majd a MÁK 15 napon belül utalja a támogatást a kereskedő részére.

Ön eljuttatja hozzánk a MÁK határozat másolatát legkésőbb a hitelfolyósításig.

Ön és családja átvehetik az új gépjárművet.FONTOS!
Az autót Ön már a támogatás igénylése ill. a határozat kézhezvétele előtt kinézheti és akár belátása szerint foglalózhatja is, de a finanszírozási / autóvásárlási szerződést csak a határozat birtokában lehet megkötni! Emiatt és annak érdekében, hogy Ön könnyebben tervezhessen, mi az MKB Banknál már előzetesen el tudjuk bírálni hitelképességét.

Új gépjárműfinanszírozási ügyleteknél a finanszírozás szolgáltatója az Euroleasing Zrt. (1134 Budapest, Lőportár u. 24.). Az MKB Bank az Euroleasing Zrt. függő közvetítőjeként, annak nevében jár el.

*A kedvezményes finanszírozás igénybe vételének feltétele a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tagság, annak igazolására NOE igazolványt be kell mutatni.