MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

kiemelt partneri program

 

A program előnyei

  • MKB PLAZA tagság, ahol vásárlási kedvezményeket, különleges ügyfélajánlatokat kaphat kötöttségek nélkül.
  • Megkülönböztetett kiszolgálással várjuk.
  • Kedvezményes szolgáltatáscsomagokat nyújtunk.
  • Kiemelt kondíciókat biztosítunk lakáshitelek esetén.
  • Induló banki díjak nélkül kínáljuk lakás-, ingatlanhitel, személyi kölcsön és folyószámlahiteleinket.

 

A kedvezmények járnak Önnek!

Az MKB Bank és munkáltatója együttműködési megállapodást kötöttek egymással, melynek keretében kiemelt kondíciókat és kedvező feltételeket kínálunk Önnek a standard lakossági ajánlatokhoz képest.

Válassza kedvezményeink közül az Önnek megfelelőt és mi hozzásegítjük céljai megvalósításához! A kedvezményes kondíciókra való jogosultságot a banki ügyintéző igényléskor vizsgálja*.

kppkep1.png

Számlacsomag ajánlataink

MKB PARTNER SZÁMLACSOMAG

- Alapvető pénzügyi szolgáltatások Partnereink dolgozóinak és tagjainak havi 390 Ft-ért

- Bankkártya éves díj nélkül

- Havidíjmentes digitális szolgáltatások

- Számlanyitással egyidejűleg igényelhető az MKB Kisösszegű Folyószámlahitel

részletek

Partner Prémium Számlacsomag

- Prémium igényeket kiszolgáló pénzügyi szolgáltatások 0 Ft-os havi díjért, a munkáltatóval megkötött megállapodás alapján és legalább havi nettó 600 000 Ft bér jóváírás mellett

- Platinum típusú bankkártya éves díj nélkül

- Platinum típusú bankkártyával korlátlan kedvezményes készpénzfelvétel MKB ATM-ből

- Miles & More MKB MasterCard Gold PayPass hitelkártya 0 Ft havi díjért

részletek

mkb klassz számlacsomag

- Alapvető pénzügyi szolgáltatások 0 Ft havi díjért, legalább havi nettó 300 000 Ft bér jóváírás mellett

- Bankkártya éves díj nélkül

- Havidíjmentes digitális szolgáltatások

- Számlanyitással egyidejűleg igényelhető az MKB Kisösszegű folyószámlahitel

Részletek

Szabadfelhasználású fedezetlen hitel kedvezmények

MKB Mosoly személyi kölcsön

A normál feltételekhez képest elengedjük a

- Folyósítási, az előtörlesztési, a zárlati, valamint a szerződésmódosítási díjat

részletek

Lakás- és ingatlanhitel kedvezmények

lakáshitelek

- A Bank visszatéríti az első folyósítást követő első két teljes törlesztést, de legfeljebb 100.000 Ft összeget**,- a munkáltatóval kötött megállapodás alapján

- Elengedjük az igénylési, ügyintézési és folyósítási díjat***

- Visszatérítjük a közjegyzői díjat, maximum 50 000 Ft. összegig****

részletek

nem lakáscélú ingatlanhitel és magánhitel

- A Bank visszatéríti az első folyósítást követő első két teljes törlesztést, de legfeljebb 100.000 Ft összeget**,- a munkáltatóval kötött megállapodás alapján

- Elengedjük az igénylési, ügyintézési és folyósítási díjat***

- Visszatérítjük a közjegyzői díjat, maximum 50 000 Ft. összegig****

RÉSZLETEk

MKB Euroleasing egyedi autófinanszírozási program****

- Kedvező kamatszint

- THM 4,9%

- VIP kapu: gyors a kapcsolatfelvétel

- Akár 24 órán belüli elbírálás

- Teljeskörű kiszolgálás

RÉSZLETEK

Egyéb ajánlataink

2016. január 1-től az Otthonteremtési Programot érintő kormányzati intézkedéseknek köszönhetőn a meglévő támogatási formák mellett új eszközöket is igénybe lehet venni, amelyek segítséget nyújtanak lakáscélú tervei megvalósításában. Az ajánlatban szereplő családi otthonteremtési kedvezmény és az adó-visszatérítési támogatás Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. Bankunknál az alábbi Otthonteremtéssel kapcsolatos lakáscélú állami támogatások is elérhetőek:

item_6047.jpg

Az MKB Bank terméke, a Minősített Fogyasztóbarát MKB Fix Lakáshitel választása esetén Önnek nem kell számolnia kamatkockázattal, mivel biztosítjuk a hitel teljes futamideje alatti fix kamatot. A Minősített Fogyasztóbarát MKB Fix Lakáshitellel kapcsolatos kalkulációt az MNB oldalán elérhető Termékösszehasonlító menüpontra kattintva alkalmazás is segíti.

A tájékoztatás nem teljes körű, csak a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek. A részletes feltételek megismerhetőek a www.mkb.hu oldalon, valamint a nap 24 órájában hívható ügyfélszolgálaton a 06 (80) 333-660-as TeleBANKár számon és bármely MKB bankfiókban.

A "RÉSZLETEK" gombra kattintva a standard lakossági ajánlatainkról tájékozódhat, amelyeket az MKB Bank és munkáltatója együttműködési megállapodása keretében kiemelt kondíciókkal és kedvező feltételekkel vehet igénybe. Az igénylés feltétele, hogy munkáltatója és az MKB Bank szerződést kössön egymással és hogy Ön a cégben munkavállalói státuszban legyen.*

*A kedvezmények igénylésekor a dolgozói belépőkártya bemutatása szükséges.

**2019. február 1-jétől befogadott igénylések esetén visszatéríti az első folyósítást követő első két teljes törlesztést, de legfeljebb 100.000 Ft összeget, amennyiben az első két teljes törlesztést az Ügyfél szerződésszerűen teljesítette. A folyósítást - részfolyósítás esetén az első folyósítást - követő első teljes törlesztés a folyósítást követő első elszámolási napon esedékes törlesztés összege, amennyiben a folyósítás időpontja és az ezt követő első elszámolási nap között egy teljes naptári hónap telik el, minden egyéb esetben a folyósítást követő második elszámolási napon esedékes összeg. A második teljes törlesztés az első teljes törlesztés elszámolási napját követő elszámolási napon esedékes összeg. Amennyiben a fentiek szerint meghatározott első vagy második teljes törlesztés kizárólag kamatfizetésre vonatkozott, a Bank a megfizetett kamat összegét téríti vissza. A visszatérítés az Ügyfél hitel elszámolására szolgáló számlájára történik, az első két teljes törlesztés szerződésszerű megfizetését követően 2 munkanapon belül. A szerződéskötés napjától számított 2 éven belül történő teljes végtörlesztés esetén - zárlati díj fizetési kötelezettség esetén a zárlati díj összege mellett - a Bank által visszatérített törlesztést is meg kell fizetnie az Ügyfélnek a Bank részére. A Bank a fenti visszatérítést kizárólag a „Kondíciós lista magánszemélyek részére III/2/b. Biztosítékkal fedezett hiteltermékek - jelzálogfedezetű hitelek” kondíciós lista szerinti, kamatperiódusokban rögzített árazású MKB Kamatkövető Lakás- és Magánhitelek, kamatperiódusokban rögzített árazású MKB Ingatlanhitelek, továbbá MKB Kamatrögzítő Lakás- és Magánhitelek esetén biztosítja.

***A munkáltatójával kötött megállapodás alapján a nem szerződött ügyfeleknek meghirdetett, a megnevezett díjakat érintő akció visszavonásától függetlenül járó kedvezmény.

****A munkáltatójával kötött megállapodás alapján a nem szerződött ügyfeleknek meghirdetett, a megnevezett díjakat érintő akció visszavonásától függetlenül járó kedvezmény. 2019. február 1-jétől befogadott igénylések esetén a kölcsönszerződés közjegyzői okiratba foglalásának díját maximum 50.000 Ft összegig a közjegyző által a Bank nevére és címére kiállított, Bankhoz benyújtott számla alapján a kölcsön folyósítását követően 30 napon belül visszatéríti azon hitelfelvevő részére, aki az adott szerződésben rögzített hitel elszámolására szolgáló számla tulajdonosa. Amennyiben a kiállított számla benyújtására a folyósítást követően kerül sor, a Bank a számla leadásától számított 30 napon belül téríti vissza a díjat. A Bank a visszatérített közjegyzői díjat a hitel elszámolására szolgáló számlán írja jóvá.