Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok Kereskedői portál

Vállalkozása tranzakciós szokásaihoz igazítaná számlacsomagját?

A Perspektíva+ számlacsomagokkal most ez is lehetséges.

Perspektíva+ csomagcsalád

A Perspektíva+ csomagcsaládot az elektronikus átutalásokat választó kisvállalkozásoknak ajánljuk. A csomagok méretük függvényében meghatározott számú kedvezményes elektronikus forint utalást, illetve MKB Bank ATM készpénzfelvételt, valamint díjmentes MKB Internetbank használatot foglalnak magukban1.

A Perspektíva+ Csomagok esetében a fix havi csomagdíj a következőket foglalja magában:

  • A választott csomagméretnek megfelelő számú, kedvezményes díjszabású eseti elektronikus belföldi forintátutalási megbízás1,
  • A csomagnak megfelelő számú, kedvezményes díjszabású készpénzfelvétel MKB ATM-ből1,
  • Havidíjmentes MKB Internetbank
  • Kedvezmények MKB MobilApp használata, valamint az MKB Internetbank és a Budapest Pénzügyi Asszisztens összekötése esetén2:
    • 0 Ft éves díjú MKB Kisvállalkozói Business Mastercard Kártya,
    • havonta 1 db díjmentes MKB ATM-es készpénzbefizetés,
    • A csomagban foglalt lehetőségeken felül további +1 db kedvezményes MKB ATM-es készpénzfelvétel havonta, melynek díja a tranzakciós illeték mértékével megegyezik.

A Perspektíva+ csomagcsalád 3 különféle méretben vehető igénybe, amelyek közül Ön a havi tranzakciós szokásainak megfelelően választhatja ki a vállalkozása méretének és igényeinek leginkább megfelelő számlacsomagot.

Perspektíva+ csomagok S+ M+ L+
Csomagban foglalt kedvező díjszabású eseti elektronikus belföldi forint átutalások darabszáma1 6 12 16
Csomagban foglalt kedvező díjszabású MKB ATM készpénzfelvétel darabszáma 1 1 2
Perspektíva+ csomagok
Csomagban foglalt kedvező díjszabású eseti elektronikus belföldi forint átutalások darabszáma1
S+
6
M+
12
L+
16
Perspektíva+ csomagok
Csomagban foglalt kedvező díjszabású MKB ATM készpénzfelvétel darabszáma
S+
1
M+
1
L+
2


Természetesen, ha a választott csomagban foglalt, kedvezményes tranzakciók egy hónap során nem bizonyulnak elegendőnek, további tranzakciók indítására is van lehetőség a vonatkozó Hirdetményi3 díjtételek mellett.

Ha pedig úgy érzi, hogy nem a vállalkozásának legmegfelelőbb csomagot választotta, bármely hónap utolsó munkanapjától áttérhet egy másik konstrukcióra. Ha Önnek 2022.04.01. előtt kötött a Budapest Bankkal kisvállalkozói bankszámlaszerződést, a Perspektíva+ csomagra való áttérés rövid ügyintézéssel megoldható.

Amennyiben még nem rendelkezik nálunk kisvállalkozói bankszámlával, kérjük, fáradjon be a fiókjaink egyikébe, ahol néhány perc alatt számlatulajdonos lehet.

Bővítse vállalkozása digitális eszköztárát a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. által nyújtott Pénzügyi Asszisztens számlázó és online fizetési művelet indítását lehetővé tevő programmal.

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel fiókunkban nyitvatartási időben.

Az "Elküldöm" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Jelen ajánlatot azon kisvállalati ügyfelek vehetik igénybe, akik 2022.04.01. előtt kötöttek a Budapest Bankkal kisvállalkozói bankszámlaszerződést.  A Bank kisvállalkozásnak tekint minden olyan vállalkozást (gazdálkodási formára való tekintet nélkül), amelynek az utolsó lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot, illetve árbevételi adatoktól függetlenül valamennyi társasházat.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek

Az MKB Bank Nyrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci u. 38., cégjegyzékszám: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-040952) ("Bank") a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül.

A számlacsomagra és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó díjakról és egyéb költségekről részletes tájékoztatást a mindenkori „Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény valamint a kisvállalkozások részére irányadó fizetési számlavezetésre kötött mindenkori Keretszerződésben foglalt hirdetmények és egyéb előírások tartalmazzák, és a jelen Hirdetményben nem szabályozott egyéb esetekben ezek rendelkezései irányadóak. A számlacsomag fenntartásának alapfeltételére vonatkozó részletes információt a „Budapest fix számlavezetési csomagokra vonatkozó hirdetmény kisvállalkozások részére” c. hirdetmény, valamint a mindenkori hatályos „Általános forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére”, továbbá a mindenkor hatályos „Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetménye nem lakossági ügyfelek részére” tartalmazza.

1 Mindössze a tranzakciós illetékkel megegyező banki díjat kell megfizetnie. A kedvezményes díjazás a számlacsomagban foglalt maximális havi forgalom összegét meg nem haladó tranzakciókra vonatkozik. A kedvezmény a vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére szóló „Általános forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére” hirdetmény százalékos díjtételeihez viszonyítva jelentkezik és a bankon belüli vagy kívüli elektronikus eseti forint átutalások teljesítésére vonatkozik.

2 A Perspektíva S+, M+, L+ számlacsomagokban foglalt promóciós jelleggel 2 évig érvényes, havonta +1 db díjmentes MKB ATM-be történő készpénz befizetés, a havonta +1 db kedvezményes MKB ATM-ből történő készpénzfelvétel, valamint a díjmentes MKB Kisvállalkozói Business Mastercard Kártya igénybevételének feltétele, hogy a számlacsomag nyitásának vagy igénybevételének első napján a Számlatulajdonos regisztrálja a kisvállalkozói számláját az MKB Mobil App-ba, és regisztrációt követően legalább egy alkalommal belépjen abba, valamint, hogy a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. cégjegyzékszám: 01 10 041505, adószám: 10446173-4-41) által üzemeltetett online számlázó és online fizetési művelet indítását lehetővé tevő Budapest Pénzügyi Asszisztenst az MKB Internetbankjával összekösse. Amennyiben a Számlatulajdonos korábban már rendelkezett bármilyen más MKB Banknál vezetett számlájához Mobil Applikáció regisztrációval, akkor a kisvállalkozói számlához választott felhasználónév meg kell, hogy egyezzen a korábban használt felhasználónévvel. Amennyiben a számlacsomag nyitásának vagy igénybevételének első napján a Számlatulajdonos a promóció feltételéül meghatározott elvárásokat már teljesítette, úgy szintén jogosult a kedvezmények igénybe vételére. Amennyiben az ügyfél a fenti feltételeket nem teljesíti, úgy a Bank jogosult az MKB Kisvállalkozói Business Mastercard Kártya éves díjának díjterhelését megkezdeni, ill. a kedvezményes ATM tranzakciókat megvonni valamint visszamenőlegesen beszedni a díjakat a jogosulatlanul igénybe vett kedvezményes időszakra.

3 Az „Általános forint- és devizaszámla vezetési hirdetmény vállalati ügyfelek és kisvállalkozások részére” c. hirdetmény tartalmazza a standard díjakat.

4 Vállalati ügyfeleink az MKB Bank ATM hálózatában 2022. április 1-jétől országosan további közel 900 helyszínen a (2022. április 1-jétől MKB Bankba beolvadó Budapest Bank, MKB Bank és a Takarékbank** ATM-eken) vehetnek fel készpénzt a saját banki ATM készpénzfelvételi (korábban készpénzfelvétel Budapest Bank ATM-ből) díjjal megegyezően. Azon kisvállalati ügyfeleink számára, akik 2022.04.01. előtt kötöttek a Budapest Bankkal kisvállalkozói bankszámlaszerződést, a készpénz befizetés az MKB Bank ATM hálózatában kizárólag a korábbi Budapest Bank által üzemeltetett automatákon elérhető szolgáltatás.

** A Takarékbank automatái az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. elfogadói hálózatában üzemelnek.