2016-08-22
Tájékoztató

Kedves Ügyfelünk! Értesítjük, hogy a Türr István utcai bankfiókunkban, Duna Pláza bankfiókunkban, és a Váci bankfiókunkban a pénzkiadó automata (ATM) használatára nem lesz mód. További információk kattintás után elérhetőek. Megértésüket köszönjük!

2016-08-17
MNB − Értékpapír egyenleg online lekérdezése

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB)honlapján elérhető értékpapírszámla egyenleg lekérdező rendszer segítségével Önnek lehetősége van az MKB Banknál lévő értékpapír- és ügyfélszámla állománya elektronikus lekérdezésére.

2016-08-16
Tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk, Kérjük, tekintse meg a honlapunkon elérhető, külföldi bankkártya használatra vonatkozó tájékoztatónkat.
 

2016-08-30

Az S&P500 0,5%-kal, míg a Dow Jones 0,6%-kal emelkedett nap végén. Úgy tűnik, a befektetők megemésztették a Fed jegybankárjainak múlt heti szavait, és többségük a szeptember helyett inkább év végére vár kamatemelést. Tegnap publikálták a fogyasztói kiadások júliusi alakulását, ami a vártnak megfelelően 0,3%-kal nőtt. Ma a fogyasztói bizalom augusztusi alakulásáról kapunk képet. Ma reggel az EUR/USD kurzus 1,1160-nál jár, a következő napokban további dollárerősödésre számítunk.

RészletekTovábbi elemzések