2015-03-23
Ismét milliárdokat írt jóvá ügyfeleinek az MKB Bank

Elszámolt a még le nem járt deviza- és devizaalapú hitelek zömének fogyasztói túlfizetéseivel az MKB Bank, a felügyelet által hitelesített módszertan szerint.

2015-03-20
Javult az MKB Bank megítélése a Moody`s−nál

Budapest, 2015. március 20. - Kedvezőbb lett az MKB Bank minősítése a Moody`s Investors Service-nél, miután a hitelminősítő elérkezettnek látta az időt eddigi módszertanának korszerűsítésére.

2015-03-20
Hirdetmény módosított üzletszabályzatok hatálybalépéséről

Az MKB Bank Zrt. értesíti Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2015. április 7-én hatályba lépnek az alábbi módosított üzletszabályzatai:
 

2015-03-27

Ismét volatilitás. Úgy tűnik, két periódus van a nagyobb piacokon. Az egyikben kis volatilitással emelkedik minden, a másikban nagy volatilitással nem megy semmi sehova. Most az utóbbit éljük, miközben napon belül 2%-ot mozog a DAX, valójában 2 hete nem megy sehova. Hasonló a minta az S&P esetén, csak ennek az indexnek öt hónapja nem változik az értéke. Talán a dollár és az olaj piaca érdekesebb most. Előbbi ismét erősödésnek indult, utóbbi pedig miután felrohant a sáv tetejére, ismét elakadni látszik. Azért egy kitörés és esetleges fordulat itt hozhat vevőket. Valami ilyesmit árazhatnak az olajszektor vállalatai esetén, mert tegnap ezeknek nagy napjuk volt.

RészletekTovábbi elemzések