2015-07-01
Tájékoztatás a görögországi eseményekkel kapcsolatban

Tisztelt Ügyfeleink! Kérjük Önöket, hogy különösen fontolják meg fizetési művelet, elsősorban átutalási megbízás teljesítésének kérését görögországi hitelintézetnél vagy pénzügyi vállalkozásnál vezetett számla javára,tekintettel az  ottani pénzügyi helyzetből estelegesen adódó problémákra és kockázatokra. A benyújtott fizetési megbízást az MKB Bank természetesen teljesíti, ugyanakkor a kedvezményezett részére  történő jóváírásra/kifizetésre semmiféle befolyása nincsen, azért felelősséget továbbra sem vállal. A kockázatok mérséklése céljából az MKB Bank általában a fizetési megbízás megerősítését kéri.

2015-07-01
MiFID terméktájékoztató módosulás

Eleget téve a Befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról és az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 43.§ (14) bekezdésében foglalt kötelezettségünknek, ezúton tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Bank MiFID Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról szóló tájékoztatója (továbbiakban: MiFID Terméktájékoztató) 2015. július 1. napjától módosult.

2015-06-30
Hirdetmény módosított üzletszabályzatok hatálybalépéséről

Az MKB Bank Zrt. értesíti Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2015. július 1-jén hatályba lép a Bank módosított Hitelműveletek végzéséről szóló Üzletszabályzata, 2015. július 3-án pedig a módosított Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Üzletszabályzata.
 

2015-05-12

Megint a kötvények. Úgy tűnik, még nem ért véget a hirtelen hozamemelkedéstől megijedünk szakasza a kereskedésnek. Tegnap ismét felfelé lódultak a hozamok, amiben érdekes módon ezúttal mintha inkább az amerikai kötvénypiac járt volna az élen, szemben a múlt héttel.

RészletekTovábbi elemzések