MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Pénztárak

Munkaerő-megtartás és motiváció egyedileg, célzottan

Hatékony ösztönzés MKB pénztári juttatásokkal

Tapasztalataink szerint a tudatos munkáltatók számára a pandémiát követő időszakban különösen fontos az olyan egyénre szabható juttatások biztosítása, amelyek támogatják a munkavállalók motivációjának fenntartását. Ezért ajánljuk az MKB Pénztárak különböző szolgáltatásait egy kézben: legyen szó munkáltatói hozzájárulásról, adományról, célzott egészségpénztári szolgáltatásról, kedvező egészségbiztosításról vagy nyugdíjpénztári szolgáltatásokról, az MKB Pénztárakra számíthat.

Számos szolgáltatással segítünk ügyfeleinknek egészségük megőrzésének biztosításában, valamint a biztonságos nyugdíjasévek megteremtésében.

bef9-1.png

Munkaerő-megtartás és motiváció

Növelje a cég iránti lojalitást, a munkavállalói motivációt és a vállalat hatékonyságát MKB pénztári juttatásokkal!

Bővebb információk a megtakarítási lehetőségekről és megoldásokról:


Jogi nyilatkozat

Jelen ügyféltájékoztató anyag marketingközleménynek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem tartalmazza az összes szerződési feltételt. Jelen tájékoztatás nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

A megalapozott befektetési döntés érdekében kérjük, hogy döntése előtt olvassa el figyelmesen a jelen hírlevélben szereplő pénzügyi eszközök részletes feltételeiről szóló tájékoztatókat, és mérlegelje a befektetés lehetséges kockázatait és költségeit!

Javasoljuk továbbá, hogy a befektetési döntés meghozatala előtt konzultáljon tanácsadójával, bankárával! Csak az említett dokumentumok és információk együttes ismeretében hozható tudatos döntés arról, hogy a befektetés összhangban áll-e az Ön kockázattűrő képességével!

Az árfolyamok múltbeli alakulásából nem lehetséges azok jövőbeni alakulására vonatkozó egyértelmű és megbízható következtetéseket levonni. A befektetőknek önállóan (vagy független szakértő igénybevételével) kell felmérniük és megérteniük az egyes pénzügyi eszközök és befektetési szolgáltatások lényegét, valamint kockázatait.

A kiadvány a kiadása időpontjában érvényes. További részletek: mkb.hu, ügyletek előtti tájékoztatásról szóló Hirdetmény.

A Bank nem vállal felelősséget a jelen dokumentumban szereplő információk alapján hozott befektetési döntésekért és ezek következményeiért. A tájékoztató dokumentumok elérhetők az MKB Bank Nyrt. fiókjaiban, valamint az mkb.hu honlapon. Jelen tájékoztatót az MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/ 41 005 3 2001, a Budapesti Értéktőzsde tagja) készítette.

További témáink

bef6.png

Lakossági állampapírok - Önhöz melyik illik?

Mert az Ön befektetési portfóliójában is fontos szerepe lehet az állampapír-befektetésnek.

bef4.png

Mibe fektessük deviza megtakarításainkat?

Olvassa el hasznos tippjeinket, melyeket különböző kockázatvállaláshoz ajánlunk.

bef5-card.png

Hogyan fektessünk be a változó világban?

A fenntarthatóság, a jövő technológiája, valamint a környezetvédelem fontossága a befektetésekben.