MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Megjelenéseink a médiában

bef11_1.png

Vajon milyen hatása van az inflációnak a befektetésekre, privát banki portfóliókra, állampapírokra? Milyen befektetési lehetőségek vannak magasabb inflációs környezetben?

Pleschinger Gyulával, az MKB Private Banking igazgatójával többek között ezekről a kérdésekről beszélgettek a műsorvezetők a Millásreggeli adásában.

bef11_1.png

Mit üzen a FED a piacoknak, a befektetőknek? Milyen befektetések kerülhetnek előtérbe a jelenlegi inflációs környezetben?

Ismét fontos témákról volt szó a Millásreggeli adásában Pleschinger Gyulával, az MKB Private Banking igazgatójával.

bef11_1.png

Mit válasszunk: aktív vagy passzív befektetési stratégiát? Milyen hatása van a befektetésekben az eltelt időnek és az időzítésnek? Mik a jelenlegi jegybanki döntések következményei?

Pleschinger Gyulával, az MKB Private Banking igazgatójával a fenti témákat elemezték közérthetően a Millásreggeli adásában.

bef11_2.png

A világjárvány hatására mennyire került fókuszba az egyéni és vállalatok által támogatott egészségmegőrzés? Mikortól szoktunk és mikortól érdemes rendszeresen – akár kisebb összegekkel is – belekezdeni a megtakarításba?

A kérdésekre Dr. Horváth Zsófia, az MKB-Pannónia Egészségpénztár és MKB Nyugdíjpénztár értékesítési és marketing vezetője adott választ a Trend Fm csatornáján.