MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Újabb elismerések, sikerek az MKB-Pannónia Alapkezelőnél

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Blochamps által megrendezett 2021. évi Private Banking Hungary Díjátadó keretében – megismételve tavalyi sikerét – az MKB-Pannónia Alapkezelő senior portfólió menedzsere, Czifra Gábor vehette át az év Alapkezelői díját.

A díj fontos elismerése, visszaigazolása annak a komoly szakmai műhelymunkának, amelyet a pandémiás időszak nehézségei ellenére sikerült a csapatuknak eredményességben és szakmaiságban felmutatni.

A Privátbankár.hu hagyományteremtő jelleggel alapította a díjat, amellyel a magyarországi befektetési alapok piacán szereplő portfóliókezelők és alapkezelő cégek teljesítményét mérik. A Privátbankár.hu Klasszis díjak 2021-ben már nyolcadik alkalommal kerültek kiosztásra.

Gratulálunk a sikerhez, hiszen immáron a többedik alkalommal díjazzák elismeréssel rangos szakmai megmérettetésen az MKB Befektetési Alapokat!

Az MKB-Pannónia Alapkezelő díjai

  • Legjobb Fejlett Piaci Részvény Alap 2021: MKB Észak-Amerikai Részvény Alap
  • Legjobb Vegyes Óvatos Alap 2021 (2. helyezés): MKB Bázis Euró Befektetési Alap

További díjak, harmadik helyezések

  • Legjobb Szabad Kötvény Alap 2021: MKB Adaptív Kötvény Euró Alapba Fektető Alap
  • Legjobb Vegyes Kiegyensúlyozott Alap 2021: MKB Egyensúly Euró Alapba Fektető Alap
chart1ingatlan 1.pngchart1ingatlan 1 (1).png

Jogi nyilatkozat

Jelen ügyféltájékoztató anyag marketingközleménynek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem tartalmazza az összes szerződési feltételt. Jelen tájékoztatás nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

A megalapozott befektetési döntés érdekében kérjük, hogy döntése előtt olvassa el figyelmesen a jelen hírlevélben szereplő pénzügyi eszközök részletes feltételeiről szóló tájékoztatókat, és mérlegelje a befektetés lehetséges kockázatait és költségeit!

Javasoljuk továbbá, hogy a befektetési döntés meghozatala előtt konzultáljon tanácsadójával, bankárával! Csak az említett dokumentumok és információk együttes ismeretében hozható tudatos döntés arról, hogy a befektetés összhangban áll-e az Ön kockázattűrő képességével!

Az árfolyamok múltbeli alakulásából nem lehetséges azok jövőbeni alakulására vonatkozó egyértelmű és megbízható következtetéseket levonni. A befektetőknek önállóan (vagy független szakértő igénybevételével) kell felmérniük és megérteniük az egyes pénzügyi eszközök és befektetési szolgáltatások lényegét, valamint kockázatait.

A kiadvány a kiadása időpontjában érvényes. További részletek: mkb.hu, ügyletek előtti tájékoztatásról szóló Hirdetmény.

A Bank nem vállal felelősséget a jelen dokumentumban szereplő információk alapján hozott befektetési döntésekért és ezek következményeiért. A tájékoztató dokumentumok elérhetők az MKB Bank Nyrt. fiókjaiban, valamint az mkb.hu honlapon. Jelen tájékoztatót az MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/ 41 005 3 2001, a Budapesti Értéktőzsde tagja) készítette.

mkb-pannonia-alapkezelo-logo1.png

További témáink

bef2-kartya.png

Nehézségek között is kiemelkedő teljesítmény

Czifra Gáborral, az MKB-Pannónia Alapkezelő portfólió menedzserével beszélgettünk a tőkepiaci elvárásokról, a pandémia alatti nehéz döntésekről és arról, hogy mit vár a technológiai részvényektől.

bef4.png

Mibe fektessük deviza megtakarításainkat?

Olvassa el hasznos tippjeinket, melyeket különböző kockázatvállaláshoz ajánlunk.

bef5-card.png

Hogyan fektessünk be a változó világban?

A fenntarthatóság, a jövő technológiája, valamint a környezetvédelem fontossága a befektetésekben.