MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Befektetési
hírlevél

2021. negyedik szám

Rendszeres időközönként hiteles szakértői tartalmakkal foglaljuk össze Önnek a közelmúlt gazdasági eseményeit, összefüggéseit és várakozásait. Olvassa el a legfrissebb híreket, ismerje meg új befektetési termékeinket, szolgáltatásainkat, és hasznosítsa tudását!

Híreink, elemzéseink

bef-1-card

Újabb elismerések az MKB-Pannónia Alapkezelőnek!

A 2021. évi Private Banking Hungary Díjátadó keretében ismét több fontos díjat is elhódítottunk! Többek között az MKB-Pannónia Alapkezelő senior portfólió menedzsere, Czifra Gábor vehette át az év Alapkezelői díját!

bef2-kartya.png

Nehézségek között is kiemelkedő teljesítmény

Czifra Gáborral, az MKB-Pannónia Alapkezelő portfólió menedzserével beszélgettünk a tőkepiaci elvárásokról, a pandémia alatti nehéz döntésekről és arról, hogy mit vár a technológiai részvényektől.

bef-3-card.png

Piacok értékelése - Elemzés

Makrogazdasági összefoglalók, hazai és nemzetközi események, forintárfolyam-változások egy helyen, szakértőktől.

bef4.png

Mibe fektessük deviza megtakarításainkat?

Olvassa el hasznos tippjeinket, melyeket különböző kockázatvállaláshoz ajánlunk.

bef5-card.png

Hogyan fektessünk be a változó világban?

A fenntarthatóság, a jövő technológiája, valamint a környezetvédelem fontossága a befektetésekben.

bef6.png

Lakossági állampapírok - Önhöz melyik illik?

Mert az Ön befektetési portfóliójában is fontos szerepe lehet az állampapír-befektetésnek.

bef7-card.png

"Rég nem tapasztalt pezsgés indult."

Vajon milyen hatásai voltak a koronavírus-válságnak a magánszemélyek befektetési és kereskedési szokásaira? Kovács László Viktorral, az MKB Treasury lakossági és privát banki kiszolgálásért felelős osztályvezetőjével beszélgettünk.

bef8.png

Piaci kitekintés és kilátások – Elemzés

Részvény- és kötvénypiacok teljesítménye, mutatói a világ eseményeinek tükrében.

bef9-kartya.png

Gazdasági mutatók, indexek

Ismerje meg az elmúlt időszak pénz- és tőkepiaci változásait számokban!

Személyi kölcsön kedvezményes kamattal

Megjelenéseink a médiában

Hallgasson tőlünk, olvasson rólunk további érdekes beszélgetéseket, írásokat!

bef11-card.png

MKB Pénztárak - Munkaerő-megtartás és motiváció egyedileg, célzottan

Hasznos tippek tudatos munkáltatóknak.

Korábbi hírleveleink

Jogi nyilatkozat

Jelen ügyféltájékoztató anyag marketingközleménynek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem tartalmazza az összes szerződési feltételt. Jelen tájékoztatás nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

A megalapozott befektetési döntés érdekében kérjük, hogy döntése előtt olvassa el figyelmesen a jelen hírlevélben szereplő pénzügyi eszközök részletes feltételeiről szóló tájékoztatókat, és mérlegelje a befektetés lehetséges kockázatait és költségeit!

Javasoljuk továbbá, hogy a befektetési döntés meghozatala előtt konzultáljon tanácsadójával, bankárával! Csak az említett dokumentumok és információk együttes ismeretében hozható tudatos döntés arról, hogy a befektetés összhangban áll-e az Ön kockázattűrő képességével!

Az árfolyamok múltbeli alakulásából nem lehetséges azok jövőbeni alakulására vonatkozó egyértelmű és megbízható következtetéseket levonni. A befektetőknek önállóan (vagy független szakértő igénybevételével) kell felmérniük és megérteniük az egyes pénzügyi eszközök és befektetési szolgáltatások lényegét, valamint kockázatait.

A kiadvány a kiadása időpontjában érvényes. További részletek: mkb.hu, ügyletek előtti tájékoztatásról szóló Hirdetmény.

A Bank nem vállal felelősséget a jelen dokumentumban szereplő információk alapján hozott befektetési döntésekért és ezek következményeiért. A tájékoztató dokumentumok elérhetők az MKB Bank Nyrt. fiókjaiban, valamint az mkb.hu honlapon. Jelen tájékoztatót az MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/ 41 005 3 2001, a Budapesti Értéktőzsde tagja) készítette.

logok_alap 1.png