Az elemzések megtekintéséhez kérjük lépjen be a jobboldali Belépés dobozban, vagy regisztráljon.

A www.mkb.hu-n található elemzésekben közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok az elemzők saját véleményét tükrözik, mely újabb információk megjelenése esetén természetesen változhat. Nem minősülnek a MKB Bank Rt. üzleti ajánlatának, illetve tanácsának. Az elemzésben szereplő információk hitelesnek tartott adatokon alapulnak, de azok valódiságáért, valamint az azok alapján készített előrejelzésekért illetve bármely, ezen információkra alapozott üzleti döntésért a MKB Bank Rt. felelősséget nem vállal.

Makrogazdasági-pénzügyi kitekintő


2011-02-21
Kitekintő 2011. I. negyedév

Makrogazdasági-pénzügyi kitekintő Részletek»


MKB CEB-Online elemzések


2014-04-14
MKB IntelliScope: Technológia - Villamos berendezés gyártása

A technológiai ágazat gazdasági súlya már ma is kiemelkedő Magyarországon. Kétarcúság jellemzi a technológiai ágazatot: alacsonyabb hozzáadott értékű automatizált összeszerelés (költségalapú versenyképesség), illetve szakértelmet igénylő egyéb szegmensek, termékek és szolgáltatások. Első számunk a technológiai ágazaton belül a számottevő tradíciókkal rendelkező villamos berendezés gyártás pozícióit, teljesítményét és trendjeit veszi röviden górcső alá. .............................................................................................. The weight of technology is already outstanding in today's Hungarian economy. The technology sector is double-faced in Hungary: lower value added automated assembly (cost-based competitiveness) and expertise-intensive other segments, products and services. This first issue provides an overview of the manufacture of electrical equipment - a sub-sector with remarkable tradition in Hungary within the technology sector - its positioning, performance and key trends. Részletek»


Napi elemzés


2014-04-23
napi hírlevél 2014.04.23.

Egy fontos nap. Az elmúlt napokban nagy visszapattanást láttunk a világban, S&P és DAX esetén már az új csúcs is látótávolságban. Ugyanakkor ?az ilyenkor gyakran emlegetett ? érzékenyebb indexek, mint a Nasdaq, vagy a Russell 2000 rettenetesen le vannak maradva, ez azért nem tesz jót az egészségnek. Talán a mai nap sokat segíthet a valós irány eldöntésében. A reggel vegyesre sikeredett európai PMI adatok (francia gyenge, német erős)mellé érkezik majd egy amerikai lakásértékesítés adat és főleg: piaczárás után Facebook és Apple jelentés. Utóbbival kapcsolatban friss hír, hogy a megfelelő akkumulátor gyártó hiányában 2015-re csúszhat az iPhone 6, ami a karácsonyi szezon elmulasztását jelentené. Ha már jelentések: az Ericsson mai eredménye elmaradt a várakozásoktól, a reakció -4%. Részletek»


Heti elemzés


2012-07-30
Heti hírlevél

Heti hírlevél Részletek»


Makrogazdasági prezentációk


2010-11-04
Makrogazdasági prezentáció

Bizonytalan világgazdasági, javuló hazai kilátások - PTI befektetési konferencia - Kondrát Zsolt előadása Részletek»


Gyorsjelentés - MKB Instant View


2011-07-20
Gyorsjelentés

gyorsjelentés Részletek»