MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Tájékoztató a Befektetési Szolgáltatásokról

Tisztelt Ügyfelünk!

2018.01.03 napján lép hatályba a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007.évi CXXXVIII. törvény módosítása, a MiFID II irányelv hazai jogrendbe történő átültetésével, melynek célja a befektető-védelmi szabályok kiterjesztése valamint a pénzügyi termékek piacának és a befektetési szolgáltatások átláthatóságának növelése.

A jogszabály rendelkezik a befektetési vállalkozások működéséről, a pénzügyi eszközökkel és befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségről, az ügyfelek befektető védelem szempontjából történő minősítéséről, az ügyfelek befektetési termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos megfelelésének és alkalmasságának vizsgálatáról, és az ügyletek végrehajtásáról.

Miért előnyös ez Ügyfeleinknek?

  • Mert Ügyfeleink részletesebb tájékoztatást kapnak az MKB Bank befektetési termékeiről és szolgáltatásairól, valamint azok összes költségéről és kapcsolódó díjakról.
  • Mert Ügyfeleink szerződéskötést megelőzően részletesebb tájékoztatást kapnak az adott tranzakció végrehajtásáról és kockázatairól.
  • Mert Ügyfeleink a MiFID teszt kérdéseinek megválaszolásával részletesebben megismertethetik befektetői preferenciáikat és kockázatvállalási hajlandóságukat, így egyéni körülményeiknek és igényeiknek leginkább megfelelő befektetési lehetőségeket kínálhatunk Önöknek. .

A továbbiakban azokat a dokumentumokat tesszük elérhetővé Ügyfeleink számára, melyek megkönnyítik az eligazodást a szabályozás bevezetése miatti új eljárásokban.

MKB Bank Nyrt.

Kapcsolódó anyagok