MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Általános fogyasztóvédelmi tájékoztató

Fogyasztóvédelmi tájékoztató

Gondos döntéshozatal

Bankunk az elégedett fogyasztókért folytatott piaci verseny során is fokozott figyelmet fordít szolgáltatásai minőségére. Ugyanakkor a szolgáltatások eredményességének elérése nem csak a pénzügyi szervezetek, hanem a fogyasztó részéről is kölcsönösen felelős, körültekintő eljárást feltételez. Ezért párhuzamosan saját elkötelezettségünkkel, a banki ügyletek lebonyolítása során elvárt magatartásnak tekintjük az ésszerűen tájékozottan, az adott helyzetben elvárható figyelmességgel és körültekintéssel megvalósuló fogyasztói közreműködést.

Az MKB Bank a pénzügyi kultúra fejlesztésében igyekszik kiemelkedő szerepet vállalni, amelynek során kiemelt feladatának tekinti, és valamennyi rendelkezésre álló eszközzel támogatja a pénzügyi fogyasztói tudatosság erősítését.

Kérjük, hogy legyen segítségünkre a kitűzött célok megvalósításában Ön is! Kérjük, hogy a megalapozott ügyleti döntése érdekében minden esetben olvassa el figyelmesen a vonatkozó szerződéseket és kapcsolódó dokumentumokat (Üzletszabályzat, hirdetmény, egyéb nyilatkozatok, az egyes termék feltételeit, esetleges kockázatait ismertető terméktájékoztató anyagokat). Csak e dokumentumok és információk ismeretében döntheti el, hogy az adott ügylet összhangban áll-e az Ön kockázattűrő képességével!

Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy valamely termék valóban megfelel-e megtakarítási, befektetési vagy hitelfelvételi céljainak, pénzügyi ismereteinek, kockázatviselő képességének és kockázatvállaló hajlandóságának kérjük, egyeztessen fióki kapcsolattartójával, üzletkötőjével vagy privát bankárával, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!