Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

10.000 Ft visszatérítés1 ?

Euronics Hitelkártyával lehetséges!

Igényelje most!

Euronics Hitelkártya

Az MKB Bank az Euronics-szal való együttműködés keretében alakította ki Euronics Hitelkártyáját, melynek használata során Ön folyamatos vásárlási kedvezményekben részesül.

 • 1 % pénzvisszatérítés minden egyéb hazai vagy külföldi vásárlás, valamint csoportos beszedési megbízás után2

10.000 Ft visszatérítés1?
Euronics Hitelkártyával lehetséges!

Vásároljon kétszer a hitelkártyájával tetszőleges összegben, és 5.000 Ft-ot kedvezmény formájában visszatérítünk az Ön hitelszámlájára. A következő három vásárlás után pedig még  plusz 5.000 forintot térítünk vissza.

Hogyan tudom igénybe venni?

Milyen előnyei vannak az Euronics Hitelkártyának?

 • Visszatérítés: Kártyájával érdemes vásárolnia, hiszen valamennyi vásárlási tranzakció 1%-ának egészrészét kedvezményként visszatérítjük Önnek.2 A visszatérítést az MKB Bank havonta egyszer, egy összegben, minden hónap utolsó napjáig bocsájtja rendelkezésre a kártyaszámláján.
 • Hitelkeretét bármikor, bármilyen célra felhasználhatja, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon, külföldön vagy az interneten, mobiltelefon-egyenleg feltöltés, de akár közüzemi számláit is fizetheti vele.
 • Kamatmentesség: rugalmasan kezelheti pénzügyeit, hiszen hitelkeretét akár 53 napig használhatja kamatmentesen.3 A törlesztés havi esedékességekor Ön határozhatja meg, hogy a kártyával az adott hónapban elköltött összeget egy összegben, vagy részletekben fizeti vissza. mennyiben a hitelkártya teljes havi tartozását a fizetési határidő lejárta előtt visszafizeti, vásárlásai után nem kell kamatot fizetnie. Elkölthető hitelkerete minden befizetéssel visszatöltődik és ismét felhasználható. A részletekben történő törlesztés választása esetén az elköltött összegeket a költések napjától hitelkamat fogja terhelni, amely kamat mértékéről a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetményben tájékozódhat.
 • Egyszerű igénylés: igényeljen Euronics Hitelkártyát az Euronics áruházaiban és a hitelbírálat eredményét 30 percen belül megtudhatja! (A hitelbírálati követelmények betartása érdekében az igénylés jóváhagyásának ideje bizonyos esetekben ettől eltérhet.) Előzetes hitelbírálatot is kérhet, a dokumentumokat ráér később elhozni.
 • Ezen felül minden mást tud, amit egy jobb hitelkártya! Kapcsolódó választható, kiegészítő szolgáltatások, melyek növelik az Ön kényelmét és biztonságát:

Csoportos beszedési megbízás: Közüzemi számláit ezentúl hitelkártyájáról is fizetheti, csoportos beszedési megbízással. Így elkerülhető a sorban állás a postán, és egyszeri átutalásokkal sem kell bajlódnia. A szolgáltatás az MKB Bank bankfiókjaiban igényelhető!

 • Társhitelkártya:
 • Egyszerűen igényelhető: A Társhitelkártya igénylése egyszerű, mert mindössze személyi igazolvány és lakcímkártya kell hozzá.
 • Akár 3 Társkártya: Az Ön Főhitelkártyájához akár 3 Társhitelkártyát is lehet igényelni, így akár az egész család ugyanazt a hitelkeretet felhasználva költhet.
 • Kártyahasználat: Önhöz hasonlóan a Társhitelkártya birtokos kártyáját vásárlásra és készpénzfelvételre is használhatja hitelkeretét: A Társkártya birtokos is az Ön hitelkeretéből gazdálkodik az Ön által meghatározott napi limit mértékéig.
 • Társhitelkártyás Mobilbank: A havidíj ellenében igényelhető szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Társhitelkártya-birtokos saját tranzakcióiról rövid szöveges üzenet (SMS) formájában értesítést kapjon.
 • Limit állítás: A Társhitelkártya-birtokos napi vásárlási és készpénzfelvételi limitét Ön bármikor módosíthatja, akár Mobilbankon keresztül is.

Társkártyát igényelni a Főkártya igénylés után lehetséges bármely MKB Bank fiókban, a Fő-és Társkártyás együttes jelenlétével.

Bővített MKB SMS Info: szolgáltatásunkkal még biztonságosabbá teheti Fő kártyája használatát. Kártyás tranzakcióiról (vásárlás, készpénzfelvétel) rövid szöveges üzenetben (SMS) értesítést kaphat. A szolgáltatás segítségével Ön bármikor felfüggesztheti és újra érvényesítheti kártyáját egy SMS elküldésével. A szolgáltatást Internetbankon keresztül is igényelheti. A Bővített MKB SMS Info szolgáltatás díját a bank mindenkori, hatályban lévő Kamat- és Díjtáblázata tartalmazza.

 • MKB Internetbank (korábban BB): szolgáltatásunkkal egyszerűen és gyorsan lekérdezheti hitelkártyája aktuális egyenlegét, a számlához kapcsolódó tranzakcióit (beleértve a társhitelkártya tranzakcióit is), valamint megtekintheti, letöltheti vagy akár ki is nyomtathatja hitelkártyája kivonatát.

Hitelfedezeti Biztosítási Szolgáltatás Plusz, mely nem csak halál, illetve balesetből eredő végleges, 50%-ot meghaladó rokkantság esetén, de tartós munkanélküliség valamint keresőképtelenség esetén is megtérítheti Ön helyett a teljes fennálló hiteltartozását. Nyugdíjasok és vállalkozók számára kiegészítő szolgáltatás a balesetből eredő (5 napot elérő) kórházi kezelés esetén a fennálló tartozás átvállalása.
Utasbiztosítás, mely külföldi utazása során nyújt Önnek biztonságot komoly anyagi következmények nélkül, ha egészségével vagy poggyászával történne valami. A biztosítást akár az utazást megelőző napon is igényelheti, és a szolgáltatást családi csomag választásával házas-/élettársára és gyermekeire is kiterjesztheti.


A 2020.03.18-ig megkötött hitelkártya-szerződések alapján kibocsátott Euronics Hitelkártyára vonatkozó, illetve fizetési moratóriummal kapcsolatos információért keresse az MKB Bank weboldalát a www.mkb.hu/moratorium címen vagy hívja a TeleBankot a 06 80 350 350-es számon, továbbá tájékozódhat a hatályos hitelkártya hirdetményben.

THM: 44,89%

Az itt közzétett THM 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

A hitelkártya első éves kártyadíja 0 Ft, a második évtől kezdődően 5.100 Ft vagy 0 Ft. A hitelkártya éves kártyadíja a második évtől 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja az aktiválás napját követő 15. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.


Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 38,17%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljeshiteldíj-mutató: 44,89%. Törlesztőrészletek összege: 38 791 Ft, a hitel teljes díja: 90 494 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 465 494 Ft.

1 Az a Főkártyabirtokos, aki a Vöröskő Kft. (cégjegyzékszám:19 09 513341) üzleteiben 2020. május 02. után igényelt és jóváhagyott, Euronics Hitelkártyájával, annak aktiválását követő 60 napon belül két sikeres belföldi, külföldi vásárlást (online is) vagy készpénzfelvételt végez, a Bank 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Továbbá, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya aktiválását követő 60 napon belül további három sikeres (tehát a hivatkozott 60 napon belül összesen öt darab) belföldi, külföldi vásárlást (online is) vagy készpénzfelvételt végez a Bank további 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Ezt az összeget a Bank az egyes feltételek teljesítést követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelkártya számlán. (Pl. első két vásárlás június 15-ig könyvelésre kerül, akkor július 31-ig.)

A jelen promócióba nem számítanak bele a kártyahasználati darabszámba azok a kártyahasználatok, amelyek a Kedvezmény szabályzatban az Euronics Hitelkártyára vonatkozó visszatérítésből kizárt MCC kóddal rendelkező kereskedőkénél végzett tranzakciókhoz kapcsolódónak.

Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van. Promócióban való részvételre és a feltételek teljesítésére a hitelkártya szerződéskötést követő 6 hónap belül van lehetőség.

A promócióban mindenki részt vesz, aki a fenti feltételeknek megfelel. A kártyák kedvezményeinek további feltételeit a Kedvezmény szabályzat tartalmazza, amely a MKB Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.mkb.hu). található meg.

2 Minden Euronics áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlási tranzakció dombornyomott Euronics Hitelkártyával történő kiegyenlítése esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A visszatérítést az MKB Bank havonta egyszer, egy összegben, minden hónap utolsó napjáig bocsátja rendelkezésre. /Pl.:- a kártyásvásárlás értéke: 5.690,-Ft; az elköltött összeg 1%-a= 56,9,-Ft; jóváírásra kerülő kedvezmény összege (elköltött összeg 1%-nak egészértéke)= 56,-Ft/. A visszatérítésről részletes leírást a bank mindenkori, hatályban lévő Kedvezményszabályzatában talál, amelyet szíveskedjen figyelmesen elolvasni a hatályos Hitelkártya Hirdetményünkben. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeti esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap 30 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Minimum visszafizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor fennálló tartozás 5%-a.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetmény, a Hitelkártya kedvezményszabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya általános szerződési feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazza.

A Vöröskő Kft. (8200 Veszprém, Pápai út 36.) az MKB Bank Nyrt. (1138 Budapest, Váci u. 38.) többes ügynöke (EN-I-1017/2011.).

06 80 350 350

Hívja a hitelvonalat