MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Energia Plusz kártya

Az MKB Bank visszavonásig felfüggeszti a hitelkártyák értékesítését.

 

Vegye kézbe energiaügyeit és takarítson meg 10+10 %-ot energiaszámláiból

Az Energia Plusz kártya használatával a hitelkártyák által nyújtott klasszikus előnyök mellett, havonta 10+10 %-ot takaríthat meg az NKM Energia Zrt. közüzemi szolgáltató földgáz- és áramszolgáltatásra leadott sikeres csoportos beszedések után (szolgáltatásonként maximum 1.000 Ft összegben).

Próbálja ki az első évben éves díj nélkül!

Az Energia Plusz kártya első éves díjának ügyfelekre történő terhelésétől a Bank eltekint. Ez a kedvezmény visszavonásig érvényes***.

THM: 36,1%*

Energia Plusz kártya

 

 

 

Előnyök:

 • Kiemelkedően magas 10+10% (max. havi 1.000 Ft/szolgáltatás) pénzvisszatérítés az NKM Energia Zrt. (korábban az NKM Földgázszolgáltató Zrt. és az NKM Áramszolgáltató Zrt.) részére adott csoportos beszedési megbízások összegéből, sikeres teljesítés esetén.**
 • Első évben 0 Ft éves kártyadíj***
 • 1% pénzvisszatérítés a belföldi és külföldi vásárlások után, maximum havi 5.000 Ft értékben.
 • A pénzvisszatérítés összege befizetésnek minősül.
 • A hitelkártya igényléséhez Önnek nem kell bankszámlát nyitnia és betétet elhelyeznie az MKB Banknál.
 • Ön tetszőlegesen ütemezheti hiteltartozásának törlesztését.

Az Energia Plusz kártyával hozzáférhető, személyre szabott hitelkeretét felhasználhatja

 • 100%-ban vásárlásra, amelyért a Bank nem számít fel jutalékot,
 • 100%-ban készpénzfelvételre, ami kamat és díj felszámításával jár, a meghatározott feltételek mellett,
 • 100 %-ban bármely közüzemi szolgáltatóra megadott csoportos beszedési megbízás teljesítéséhez.

HITELKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

 • A havidíj mentes MKB MobilBANKár szolgáltatás keretében mobiltelefonon keresztül, SMS üzenet formájában, vagy MKB Mobilalkalmazás használata esetén push üzenetben értesítjük költéseiről, a minimális befizetési kötelezettségről, a rendelkezésre álló egyenlegről, valamint az elmulasztott törlesztési kötelezettségről.
 • A havidíj mentes NetBANKár Infó szolgáltatásunk segítségével pontosan nyomon követheti költéseit, a minimálisan befizetendő esedékes összeget, valamint a még rendelkezésre álló hitelkeret összegét.
 • Díjmentes MKB Mobilalkalmazásunkkal intézze gyorsan és biztonságosan ügyeit bárhonnan, bármikor!
 • Az Energia Plusz kártyához opcionálisan igényelhető utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás a mindenkor hatályos Kondíciós Listában meghatározott feltételekkel. A részletekért kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó anyagokat, vagy kérjen tájékoztatást bármely bankfiókunkban.
 • Díjmentes csoportos hitelfedezeti biztosítás.

HOGYAN IGÉNYELHETEM?

 • Kérjen visszahívást jelen oldalon található űrlapon!
 • Hívja a bank éjjel-nappal hívható telefonos ügyfélszolgálatát a +36-1-373-3333-os telefonszámon!
 • Látogasson el bármelyik bankfiókunkba!

További információval, a feltételekkel, az igényléshez szükséges benyújtandó dokumentumokkal és a hitelkártyákhoz tartozó díjakkal kapcsolatban kérjük, tekintse meg a Kapcsolódó anyagokat, vagy hívja a TeleBANKárt 06 80 333 660-os számon.

*A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.

**A pénzvisszatérítés nem vonatkozik a készpénzfelvételre és az egyéb csoportos beszedésekre. Mind a vásárlások, mind az NKM Energia Zrt. részére teljesített csoportos beszedések összegére vonatkozó pénzvisszatérítés feltétele az Energia Plusz kártyával végrehajtott havonta minimum 30 000 Ft összegű vásárlás. A részletes feltételeket a Kondíciós Lista tartalmazza.

*** További kondíciók tekintetében kérjük, olvassa el a Kapcsolódó anyagok alatt is elérhető „Hitel termékek - Biztosíték nélküli hitelek (L4) kondíciós lista” dokumentumot.

A hitelkártya működéséről és használatáról, valamint a biztonságos kártyahasználatról a hitelkártyák általános jellemzői oldalon talál bővebb információt. A Mastercard nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott árfolyamokat az alábbi internetes oldalon teszi közzé: https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/index.html