Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Megbízható és biztonságos megoldás vállalkozása pénzügyeire

Személyre szabott pénzforgalmi megoldások az Üzleti Terminállal!

Üzleti Terminál

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben az Üzleti Terminálba történő belépése során nem várt hibát tapasztal, úgy kérjük, telepítse újra számítógépén a Microsoft Access Database Engine programot az alábbi útmutató szerint.

Microsoft Access Database Engine újratelepítési útmutató

Amennyiben továbbra is tapasztalja a hibát, kérjük, hívja aTeleBankot a 06 80 350 350-es telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot a személyes kapcsolattartójával!

Üzleti Terminál

Vállalkozása személyre szabott pénzforgalmi megoldást követel meg? Megbízható és biztonságos megoldást keres pénzügyeire?
Az Üzleti Terminál szolgáltatással vállalkozása speciális igényeit figyelembe véve folyamatosan, biztonságosan és automatizáltan intézheti és nyomon követheti pénzforgalmát. Megteremtjük annak lehetőségét, hogy Ön bárhonnan, akár munkahelyéről, akár az otthonából teljeskörűen kezelhesse vállalkozásával kapcsolatos pénzügyeit.

Összes számla egy helyen kezelhető

ERP és saját programokkal való integráció

Maximális biztonsággal használható

Párhuzamos telepíthetőség több telephelyen is

Előnyök

Üzleti Terminállal lehetséges

 • Lehetőséget kínál valamennyi számla és alszámla forgalmának kezelésére, nyomon követésére, kontrollálására.
 • Az Üzleti Terminál segítségével a vállalkozásával kapcsolatos számos különböző tranzakciót kezelhet kényelmesen munkahelyéről, otthonából.
 • Vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel integrálva gördülékenyen rögzíthet korlátlan darabszámú megbízást összeghatár nélkül, a maximális biztonság mellett.

Technológia

 • A szolgáltatás a technológiai megoldásának köszönhetően lehetőséget teremt a vállalatirányítási (ERP) rendszerrel és saját programokkal (pl.: könyvelési rendszerrel) való integrációra.
 • Maximális biztonságot nyújt vállalkozásával kapcsolatos pénzügyei kezelésében. A szoftver használata jogosultságokkal korlátozható felhasználói szinten, az ügyfélazonosítás és megbízások aláírásának módszere korszerű, nyilvános kulcsú infrastruktúrára épül. A technológia a PSD2 rendelet szerinti biztonságos tranzakció aláírást tesz lehetővé.

Távolról irányítani pénzügyeit?

Velünk lehetséges!

A BusinessID szolgáltatás lehetővé teszi, hogy irodától független környezetből, mobileszközről irányítsa vállalata pénzügyeit és hagyja jóvá vállalkozása bármely pénzügyi megbízását.

Főbb funkciók

Tranzakció kezelés

 • Forint, VIBER, deviza átutalások,
 • Felhatalmazásos és jogszabályon alapuló beszedési megbízás beadása,
 • Csoportos átutalások és beszedések kezelése,
 • Postai készpénzátutalások (sárgacsekkes befizetések) és kifizetési utalványok kezelése,
 • Betétlekötés és betétfeltörés,
 • Folyószámla és rulírozó hitelműveletek,
 • Folyamatos adatszolgáltatás a tranzakciók feldolgozottsági állapotáról.

Számlainformációk

 • Számlák egyenlegének, illetve forgalmára vonatkozó információk átlátható, grafikus megjelenítése,
 • Személyre szabható számlainformációs struktúra,
 • Hiteles elektronikus kivonatok letöltése, megtekintése,
 • Aktuális és archív adatok széleskörű lekérdezési, rendezési és listázási lehetősége.

Integráció

 • Többféle export/import fájlformátum,
 • Vállalkozása saját könyvelési rendszerében előállított átutalások, csoportos átutalások/beszedések postai kifizetési utalványok elektronikus feladási lehetősége,
 • A csoportos beszedések eredmény állományai és a postai készpénzátutalások részletező adatai áttölthetők vállalkozása saját könyvelési rendszerébe.

Támogatás

Az Üzleti Terminál támogatást TeleBankon keresztül munkanapokon 8:00-tól 18:00-ig érheti el, vagy kapcsolattartóján, tanácsadóján keresztül veheti igénybe.

Véleménye rendkívül fontos számunkra, mert a beérkezett visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatások körét. Kérjük, segítse munkánkat és ossza meg velünk ötleteit, javaslatait a businessid@mkb.hu e-mail címen.

Igénylés folyamata

1. Igénylés

Az igényléshez szükséges szerződést kérje Kapcsolattartójától, tanácsadójától, vagy bármely MKB Bank fiókban.

2. Szakértői megkeresés

Az Üzleti Terminál szerződéskötést követően a kollégáink telefonon felkeresik, hogy egyeztessenek a telepítés menetéről.

3. Üdvözlőcsomag

A Bank néhány napon belül futár útján küldi az Üzleti Terminál Üdvözlőcsomagot. Ebben találja a szolgáltatás használatbavételéhez szükséges eszközöket.

A program használatba vétele

Telepítés

Az Üdvözlőcsomagban átadott hagyományos, logóval ellátott USB kulcs a telepítő pendrive, a számítógéphez csatlakoztatva tudja elindítani a telepítés folyamatát.

Belépés

Az első belépés során szükséges megadnia a felhasználó nevét és kezdeti PIN kódját.

Regisztráció

Belépéskor a Kommunikációs ikonra kattintva regisztrálhatja a Terminálját.

Aláírói kulcs

Az aláírási jogosultsággal rendelkező felhasználók számára szükséges az USB Aláírói Magánkulcs igénylése.

Feltételek

Munkatársunk segít Önnek!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Kapcsolódó Digitális Szolgáltatásaink

mkb-icon-business-id.svg

BusinessID

A BusinessID mobilalkalmazás egyedülálló rugalmasságot biztosít a cégvezetők számára. Lehetővé teszi, hogy irodától független környezetből, mobileszközről irányítsa vállalata pénzügyeit és hagyja jóvá vállalkozása bármely pénzügyi megbízását.

Részletek
mkb-icon-internetbank.svg

MKB Internetbank (korábban BB)

Az MKB Internetbank (korábban BB) segítségével az összes olyan banki művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges l...

Részletek
mkb-icon-mobilapp.svg

MKB Mobil App (korábban BB)

A zenéd már mobil, a bankod miért nem? Fizess és intézd pénzügyeid applikáción keresztük!

Részletek
Összes Digitális Szolgáltatás

Hasznos dokumentumok