Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok


Apple Pay az MKB Banknál

Fizess egyszerűen és biztonságosan MKB Bank bankkártyáddal, Apple Pay használatával!

Apple Pay

Fizess egyszerűen és biztonságosan MKB Bank bankkártyáddal és Apple Pay kompatibilis készülékeiddel !

Bankkártya hozzáadása

iPhone:
nyisd meg a Wallet alkalmazást, és koppints a + ikonra.

Apple Watch:
nyisd meg iPhone-odon az Apple Watch alkalmazást, válaszd a „Wallet és Apple Pay” lehetőséget, majd koppints a „Hitel- vagy bankkártya hozzáadása” elemre.

iPad:
nyisd meg a Beállításokat, és válaszd a „Wallet és Apple Pay”, majd a „Hitel- vagy bankkártya hozzáadása” lehetőséget.

MacBook Pro:
nyisd meg a Rendszerbeállításokat, és válaszd a „Wallet és Apple Pay”, majd a „Kártya hozzáadása” lehetőséget.

Főkártya-birtokosként az MKB Mobil App-on1 (korábban BB) keresztül iPhone vagy Apple Watch készülékedhez: Lépj be az MKB Mobil App-ba (korábban BB), tapints a főoldalon megjelenő okoscsempére vagy válaszd a Menün belül a Bankkártyák menüpontot és koppints a digitalizálni kívánt bankkártya alatti „Hozzáadás Apple Wallet” gombra, majd a kövesd a megjelenő utasításokat.

Új bankkártyádat MKB Mobil App-on (korábban BB) keresztül digitalizálva akár már a fizikai bankkártyád megérkezése előtt is használhatod Apple Pay-re.

Fizetés helye és módja

Fizethetsz az üzletekben, ahol lehet érintéssel fizetni és az alkalmazásokban, vagy akár online, ahol látod az Apple Pay logóját.

Face ID-val:
nyomd meg kétszer az oldalsó gombot, pillants rá a kijelzőre, majd tartsd közel az iPhone-odat a terminálhoz.

Touch ID-val:
tedd az ujjad a Touch ID-ra, és tartsd közel az iPhone-t a terminálhoz.

Apple Watch használatával:
nyomd le kétszer az oldalsó gombot, majd emeld az Apple Watchot a terminálhoz.

A support.apple.com/hu-hu/HT201239 oldalon további információkat találsz az Apple Pay használatáról

1 Az MKB Mobil App (korábban BB) feltétele az MKB Internetbank megléte.

Apple Pay videók

Kártya hozzáadása

How to add a card_780_500.png

Fizetés Face ID eszközzel

How to pay using Face ID_780_500.png

Fizetés Touch ID eszközzel

How to pay using Touch ID_780_500.png

Online bankolás

mobilapp_uj.svg

MKB Mobil App (korábban BB)

Bankolj mobillal, ahogy a legkényelmesebb!

Részletek
mkb_onlinebankolas_svg.svg

MKB Internetbank (korábban BB)

Az MKB Internetbank (korábban BB) segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti a pénzügyeket.

Részletek
mkb_mobilfizetes_svg.svg

Mobilfizetés

Fizessen Android készülékével az MKB Mobil App (korábban BB) applikációval!

Részletek