MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Számlacsomagok

Címletváltás

Címletazonos bankjegycsere

A Bank a pénztári szolgáltatást végző összes egységében, pénztári nyitvatartási órák alatt végzi a készpénzcsere,- és váltási tevékenységét.

Forintbankjegyek, és -érmék címletváltását (forintbankjegyek és -érmék más címletű forintbankjegyekre és -érmékre történő átváltása) kizárólag a Bankunknál vezetett bankszámlával rendelkező ügyfeleknek végezzük, a vonatkozó Hirdetmény (Hirdetmény forintbankjegy és forintérme cseréről váltásról) szerinti díjtételekkel.

A forgalomból bevont bankjegyeket a Bank minden fiókjában, mennyiségi korlát nélkül, díjmentesen átváltja, az átváltást fizetési számla meglétéhez vagy a Bank által nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez nem köti. Amennyiben az átváltásra vonatkozó igény a pénztári készletet meghaladja, akkor a Bank az igény bejelentését követő második munkanapon az átváltási igényt teljesíti.

A forgalomból bevont bankjegyeket a bevonás határnapjától számított 3 évig, érméket pedig 1 évig azonos címletű törvényes fizetőeszközre váltja át.

A hiányos sérült forintbankjegyek átvételére, beváltására vonatkozóan a részletes tájékoztatást a vonatkozó Hirdetmény (Hirdetmény forintbankjegy és forintérme cseréről váltásról) tartalmazza.

Kapcsolódó anyagok