MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Célunk, hogy a több mint hat évtizedes hagyományokra és munkatársaink elkötelezettségére építve a hazai bankszektor leginkább felelős pénzintézeteként működjünk. Mindennapi munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a magyar társadalom hosszú távú érdekeire, valamint a fenntarthatóság és a környezetvédelem szempontjaira.

Célzottan törekszünk rá, hogy a társadalmi felelősségvállalás elvei mind erőteljesebben jelenjenek meg termékeinkben, szolgáltatásainkban, szervezetünkben és a mindennapi működésünkben.

Egyedülálló kezdeményezésünk a több mint tízéves múltra visszatekintő Professzori Klub, amely a hazai akadémikusok, egyetemi oktatók és kutatók színe-javát tömöríti, és kínál számukra egyedi kedvezményeket és szolgáltatásokat. A magyar közélet, jószolgálat, kultúra, tudomány, sport, üzleti élet és további területek jeles képviselőinek gyűjtőhelye a Kiválóságok Klubja, amely mentorprogramja révén járul hozzá a fiatal tehetségek kibontakoztatásához.

Társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk alappillérei az alábbiak:

Az év társadalmilag felelős bankja

Büszkék vagyunk rá, hogy a MasterCard Az év bankja 2009 kiírásában első helyezést értünk el Az év társadalmilag felelős bankja kategóriában.

Kapcsolódó anyagok