MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Prémium Díj a legjobbaknak

Kajak-Kenu Szövetség

A korábbi évektől eltérően idén egyszerre, ugyanazon az ünnepi eseményen jutalmazták az év legsikeresebb kajak-kenu versenyzőit, valamint Magyarország legtehetségesebb utánpótláskorú sportolóit. Az MKB Bank elegáns fogadásán kapták meg az év legsikeresebb felnőtt, valamint ifjúsági kajakosai és kenusai az MKB Prémium díjakat. Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója, valamint Dr. Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke gratulált a nyerteseknek.

Az MKB Prémium Díj nyertesei a felnőttek között:

  • Janics Natasa (női kajak) - három vb-cím és három Eb-arany 2010-ben
  • Kammerer Zoltán (férfi kajak) - világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérem
  • Kovács Gergely (kenu) - világbajnoki hetedik, Európa-bajnoki nyolcadik hely
  • Kovács László - az év edzője, Janics Natasa mestere

Az MKB Prémium Díj nyertesei az ifjúságiak között:

  • Hagymási Anita (női kajak) - háromszoros ifi Európa-bajnok
  • Dombvári Bence (férfi kajak) - kétszeres ifi Európa-bajnok
  • Korisánszky Dávid (kenu) - ifi Eb bronzérmes

A Kolonics György Díj nyertesei:

  • Szabó Gábor - ifi Európa-bajnokságon ezüstérem
  • Szabó Kristóf Zoltán - ifi Európa-bajnokságon ezüstérem
  • Korisánszky Dávid - ifi Európa-bajnokságon bronzérmes

Az MKB Bank 1996 óta támogatja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportolóinak felkészülését és a versenyeken való sikeres szereplését. Az MKB Bank büszkén áll a Szövetség mellett, amelynek az egyik legtöbb hazai sportsikert köszönhetjük nemzetközi szinten.

Magyar Kajak-Kenu Sport hivatalos honlapja: www.mkksz.hu

Kajak-Kenu Szövetség

MKB Kajak-Kenu Árfolyam

Az MKB Bank a Szövetséggel együttműködve évente egy alkalommal rangsorolja a sportolókat az adott év alatt elért versenyeredmények alapján. Az árfolyamon díjazzák a legjobb férfi és női kajakost, a legkiválóbb ifjúsági férfi és női versenyzőt és a pontok alapján az élen végzett férfi kenust. A Kajak-Kenu Árfolyam díj célja, hogy a legtöbb sikeres szerepléssel szezont záró sportolókat az MKB Bank külön támogatással segítse sport pályafutásuk sikeres folytatásában.

2007.10.31.

Díjátadó ünnepség

A tavalyi, tizedik jubileumi díjátadó után az idén tovább folytatódott az MKB Bank által életre hívott MKB Kajak-Kenu Árfolyam, amely az év legjobb versenyzőinek a ranglistája.

Idén a szegedi Világkupa és magyar bajnokság, a Pontevedrában megrendezett Európa-bajnokság és a Duisburgban megrendezett világbajnokság eredményei alapján alakult ki az Árfolyam végeredménye.

A 2007-es év is kiemelkedő versenyeket hozott az MKB Bank számára, hiszen a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Arany fokozatú támogatójaként megjelent a szegedi Világkupa viadalon, valamint a győri 15. Maraton Kajak-Kenu Világbajnokságon is.

Képek a díjátadó ünnepségről:

Kajak-Kenu SzövetségKajak-Kenu SzövetségKajak-Kenu Szövetség

Egyéni támogatások

Az MKB Bank 2006-ban külön támogatásról állapodott meg két nemzetközi szintű magyar kajakossal, Benedek Dalmával és Kucsera Gáborral. A fiatal tehetségeket a Bank anyagi támogatásban részesíti annak érdekében, hogy a versenyzők minden rejtett tartalékot, értéket ki tudjanak hozni magukból és tovább öregbítsék a magyar kajak-kenu sport hírét.

Kajak1Kajak2

Kapcsolódó dokumentumok

A kultúra támogatása

Hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatása