MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

2014-04-29 

Hirdetmény

Az MKB Bank tájékoztatja ügyfeleit, hogy - eleget téve a H-FH-I-B-55/2014. számú MNB határozatban foglaltaknak - 2014. április 30-ig minden érintettnek visszafizeti azon összeget, amelyet nem a felügyeleti szerv határozata által megengedettnek minősített módon terhelt ügyfeleire.

A visszatérítés és a határozat nem érint minden ügyfelet és minden díjtételt, de kiterjed minden 2013. január 7. előtt szerződött MKB ügyfélnek a határozatban kifogásolt díjtételeire. Ebben az ügyfélkörben és ezeknél a díjtételeknél a visszatérítés egy összegben, április 30-i értéknappal esedékes. Esetleges kérdéseikkel kérjük, forduljanak telefonos ügyfélszolgálatunk (TeleBANKár) munkatársaihoz.

Azon ügyfeleink, akiknek a visszatérítéssel érintett számlája már megszűnt, egy, az MKB-nál vezetett másik bankszámlájukra kapják meg a jóváírandó összeget:

Az MKB Bank ezúton hívja fel azon tisztelt volt ügyfelei figyelmét, akik már valamennyi számlájukat megszüntették az MKB-nál, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton, azaz a TeleBANKár szolgáltatáson keresztül tájékozódhatnak arról, hogy érinti-e őket a tranzakciós illeték visszafizetése.

Amennyiben igen, úgy a kifizetésre a telefonon előzetesen történő időpont egyeztetés után, a kijelölt bankfiókban kerül sor.

A TeleBANKár telefonszáma: 0640/333-666, amely naponta 0-24 között hívható a tranzakciós illeték visszatérítésével kapcsolatban.

A banktitok megtartásának kötelezettségére figyelemmel felhívjuk azonban valamennyi tisztelt ügyfelünk szíves figyelmét a telefonos ügyfélszolgálat azon jogszabályi korlátjára, hogy ügyfél-azonosítás lehetőségének hiányában összegszerűséget telefonon keresztül nem áll módunkban egyeztetni, arra csak a személyes megjelentés esetén nyílik jogszerű lehetőség. A telefonos megkeresés során is jelezhető az érintettség esetleges hiánya, a visszatérítés teljes és részletes eljárásrendje, illetve egyeztethető a visszafizetés időpontja és helyszíne is.

MKB Bank Zrt.