MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Kincsesláda privát banki szolgáltatás

Kincsesláda privát banki szolgáltatás

Agrárvállalkozóknak már akár 50 millió Ft megtakarítástól

Visszahívást kérek

Kincsesláda privát banki szolgáltatásunk személyre szabott befektetési megoldásokat, kényelmes ügyintézést és egyedi ügyfélélményt kínál azoknak az agrárvállalkozóknak, akik a személyes pénzügyeiket is szakértő kezekben szeretnék tudni az egész év során.

Privát banki szolgáltatásaink

 • Befektetési tanácsadás

  Befektetési tanácsadás

  Privát bankára kockázatviselési hajlandóságát, valamint személyes célkitűzéseit figyelembe véve segíti az átfogó pénzügyi stratégia megalkotásában és a befektetési döntései meghozatalában.

 • Portfóliókezelés

  Portfóliókezelés

  Privát bankára az Önnel előzetesen egyeztetett keretek között gondoskodik a portfóliókezelésbe adott vagyonelemek hasznosításáról, befektetéséről, figyelemmel kíséri a portfóliókezelésben lévő vagyonrész alakulását, és tájékoztatja az eredményről.

 • Vagyontervezés

  Vagyontervezés

  Vagyonának gondos kezelését és generációkon átívelő megőrzését stratégiai partnereinkkel együttműködve támogatjuk.

 • Bankkártyák

  Bankkártyák

  Széles körű, magas szintű szolgáltatást nyújtó bankkártya-portfóliónkból az MKB Mastercard World Elite és az MKB Mastercard Platinum betéti kártyákat díjmentesen, az MKB World Elite Metal fém betéti kártyát kedvezményes díjtétellel biztosítjuk ügyfeleinknek.

 • Személyre szabott ajánlatok

  Személyre szabott ajánlatok

  Az MKB Pannónia Alapkezelő alapjain túl a hazai és külföldi alapkezelők befektetési lehetőségeit is elérheti. A tartósan alacsony kamatkörnyezet kihívásaira külföldi strukturált kötvényeket és certifikátokat kínálunk, Treasury üzletágunk pedig derivatív termékekből nyújt rugalmas kínálatot.

 • Kényelmi szolgáltatások

  Kényelmi szolgáltatások

  Ha nincs lehetősége személyesen találkozni személyi bankárával, telefonos kódszava segítségével biztonságosan, rögzített telefonvonalon is intézheti tranzakcióit. Elektronikus csatornáinkon, valamint az MKB Mobilalkalmazással akár útközben is könnyedén intézheti mindennapi pénzügyeit.

Csatlakozna privát banki ügyfeleinkhez?

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Ügyintézőnk a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felveszi Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Privát bankáraink munkanapokon 9:00 és 17:00 között várják a hívását.

+36 1 373 33 99
MKB Agrárpartner


A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.
Szívügyünk az agrárium.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adójogi tanácsadásnak. Befektetési döntése meghozatala előtt hívja a +36 1 373 33 99-es számot, tájékozódjon személyes pénzügyi tanácsadójánál, bármelyik bankfiókunban, az mkb.hu/agrar és a privatebanking.mkb.hu oldalakon.

MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001., a Budapesti Értéktőzsde tagja)

Befektetési szolgáltatás igénybevétele esetén nem zárhatók ki a pénz- és tőkepiac változásából eredő kockázatok. Csak a vonatkozó tájékoztatók, hirdetmények és szerződési feltételek ismeretében hozzon befektetési döntést, és előzetesen mérlegelje a befektetés lehetséges kockázatait és költségeit!