MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Kincsesláda privát bankári szolgáltatás agrárvállalkozóknak

Kincsesláda privát bankári szolgáltatás agrárvállalkozóknak

Az MKB Bank hetven éves vállalatfinanszírozási tapasztalattal, innovatív megoldásokkal és szakértő hozzáértéssel segíti az agrárvállalkozásokat.

A vállalatvezetőket is szeretnénk abban támogatni, hogy pénzügyeik az egész év során szakértő kezekben legyenek. Kincsesláda privát bankári szolgáltatásunkkal azok az agrárvállalkozók élhetnek, akik szeretnék, hogy megtakarításaik a téli időszakban is gyarapodjanak.*Kényelmes ügyintézést, egyedi ügyfélélményt és testreszabott befektetési megoldást kínálunk számukra. A szolgáltatás az MKB Banknál vezetett bankszámlán vagy értékpapírszámlán nyilvántartott legalább 50 millió forint megtakarítással érhető el.

ELŐNYÖK:

  • Kiemelt ügyfél státusz (melynek feltétele a Private Banking szerződés aláírása)
  • Exkluzív kiszolgálás, helyszíni ügyintézés
  • Egyedi, személyre/vállalatra szabott tanácsadás
  • Rugalmas pénzügyi megoldások

 

Éljen a lehetőséggel!

MKB Agrárpartner

 

 

 

 

További információ:
061 268 7257
személyes pénzügyi tanácsadójánál

 

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adójogi tanácsadásnak. Befektetési döntése meghozatala előtt a részletekről tájékozódjon a 06-1-268-7018-as telefonszámon, személyes pénzügyi tanácsadójánál, MKB Bank Nyrt. fiókhálózatában, vagy a www.mkb.hu/agrar és a http://privatebanking.mkb.hu/ honlapon.


MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001., a Budapesti Értéktőzsde tagja)

* Befektetési szolgáltatás igénybe vétele esetén nem zárhatók ki a pénz- és tőkepiac változásából eredő kockázatok. Csak a vonatkozó tájékoztatók, hirdetmény és szerződési feltételek ismeretében hozzon befektetési döntést, és előzetesen mérlegelje a befektetés lehetséges kockázatait és költségeit!