MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Aegon biztosítás az MKB Banknál

 

Aegon OKÉ lakásbiztosítás

 

Az Aegon Biztosító MKB Bank által kínált, Ügyfeleink igényeire szabott lakásbiztosításai védelmet nyújtanak a váratlan események ellen, kedvező díjak mellett. Válasszon igényeinek megfelelő biztosítást bankfiókunkban tanácsadóinkon keresztül és online felületünkön az MKB egyedi csomagok révén.

Válassza Ön is otthonának biztosításához a lakásbiztosításokban piacvezető Aegon Magyarország OKÉ termékét! Az Aegon OKÉ egy személyre szabható otthonbiztosítás, mely számos kockázatból összeválogatható fedezetet kínál.

 

Aegon biztosítás az MKB Banknál


Ezeken kívül számos további kiegészítő biztosítást és kockázatot választhat, amennyiben – legtöbb honfitársunkhoz hasonlóan – Ön is az Aegont bízza meg otthonának védelmével.

 

Aegon biztosítás az MKB Banknál


*Ha a kalkulátor működésében hibát tapasztal, kérjük, használjon másik böngészőt vagy váltson asztali számítógépre!

 

- Aegon OKÉ lakásbiztosítási szabályzat

- Aegon OKÉ lakásbiztosítási tájékoztató

 

Aegon elérhetőségek:

Weboldal: https://www.aegon.hu

Írjon az Aegon-nak!

Lakásbiztosítás kárbejelentés:

· LSZB+ és OKÉ lakásbiztosításokra

· korábbi MKB Otthonbiztosítási ügyfeleknek

Telefonos ügyintézés: +36-1-477- 4800

Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül a biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a vonatkozó Biztosítási Feltételekben talál. Az MKB Bank Nyrt.  az AEGON Magyarország Általános Biztosító ZRt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, mely tevékenységéért javadalmazásban részesül, amit a biztosítás díja magában foglal.