MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

A kultúra támogatása

Az MKB Bank immár 60 éve támogat, szponzorál, adományoz. Tesszük ezt azért, mert felelősek vagyunk azért a társadalomért, amelyben működünk, és mert tisztában vagyunk azzal, hogy vannak olyan, a társadalom számára fontos problémák, kihívások, amelyeket nem lehet csak állami forrásból megoldani. Pénzintézetként ezért nem csak a prudens, átlátható működést érezzük feladatunknak, hanem a társadalmi kérdések megoldásában való aktív részvételt is.

Olyan intézmények, rendezvények, együttesek mögé állunk, amelyek osztoznak célkitűzéseinkben és maguk is kiemelkedő munkát végeznek a kulturális ismeretterjesztés, értékőrzés, értékteremtés területén.

Az MKB Bank szponzorációs és támogatási tevékenységével elsősorban a kultúra, a sport, a rászoruló, tehetséges gyermekek segítése és az egészségügy területein vállal szerepet. Mi, az MKB Banknál büszkék vagyunk arra, hogy hagyományaink szerint ma is Értéket őrzünk, értéket teremtünk.

A Bank támogatja a Magyar Mozgóképkincs Megismertetéséért Alapítványt, melynek célja a teljes magyar mozgóképkultúra fellelhető és hozzáférhető felvételeinek megmentése és megismertetése. Az MKB Bank ehhez az értékőrző munkához járul hozzá 1992 óta. Ezen felül támogatjuk a Magyar Nemzeti Múzeum Alapítványt és az Országos Széchényi Könyvtárat. Ez utóbbit segítjük a magyar és magyar vonatkozású írott kulturális örökség gyűjtésében, feldolgozásában, megőrzésében.